Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha nagy lenne a puncitok?
Figyelt kérdés
Tudjátok, amikor már egy kicsit is feszülősebb nadrág van rajtatok, azonnal átlátszik. Vagy akár bikininél.
Ha nektek ilyen, akkor mik a tapasztalataitok?
2018. júl. 14. 00:33
2/6 anonim válasza:
A barátnőmnek akkor látszódik bugyiba/bikinibe, amikor felizgul. Szerintem nem gáz, sőt, nagyon izgató :)
Persze lehet hátrány, mondjuk egy strandon gáz lehet, hogy mindenki csorgatja a nyálát...de hidd el, akik ez miatt kinevetnek, azok max a tizenéves "menő" lánykák :)
4/6 anonim válasza:
Olyanra gondolt a kérdező hogy pölö a hüvelye aljától a csikója tetejéig mérve általában 8cm es a nőknek telálkoztam már 10-11centissel na ami ennél nagyobb hát arra kíváncsi lennék van e olyan.Mert igazából az lenne a nagy punci nem ami kívülről annak látszik.
5/6 anonim válasza:
Nekem nagyobb.. ha erre gondolsz.. de nem zavar. Egyszer vettem egy egyrészes fürdőrucit és lent annyira vékony volt, hogy 3 puncim lett tőle :D pasim jól kiröhögött. Pedig nem mondanám magam túlsúlyosnak de úgy tűnik oda is megy felesleg.
6/6 anonim válasza:
Nekem látszik néha a “tevepata” kicsit zavar amikor nagyon bámulják, ezért inkább kerülöm az ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!