Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tuti nem normális!?
Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok.A szexuális életem nagyon rendben van,de mostanában elég fura dolgok történnek.Olyan furan hagzik,de van hogy beindul a képzelet erőm,felizgulok és minden simogatas,fizikai erintes nélkül elelvezek.Nem mindig,helyzettol függ,de ha igen...rendesen hüvelyi ,es csiklos orgazmusom van.Eddig egy par alkalommal történt,de nagyon durva,lehetséges ilyen?Vagyis igen,nallam,de más nők is vannak igy?2018. júl. 13. 20:53
2/5 anonim válasza:
Hmm...szerintem lehetséges. Párszor történt velem, nem tudtam masztizni a koliban mert túl.sok volt a lány..akkor én is csak fantáziáltam és érintés nélkül élveztem el. De ilyen vagy 2x történt velem, nem gyakori
3/5 anonim válasza:
Engem nem különösebben lep ez meg, hallottam már ilyenről, és hogy őszinte legyek, az első szexuális együttlétem során, azt hiszem 18 voltam, az akkori párom simogatástól élveztem el, annélkül hogy ujjazott volna vagy csinált volna bármi egyebet előtte, és hozzáteszem erre akkoriban többször volt példa.
Úgyhogy szerintem ez csak ideiglenes, ha eddig nem volt veled ilyen.
4/5 anonim válasza:
csak addig ne juss el, mint a napi 500at élvező asszony... a cikkben PSAS nak nevezik a problémáját
5/5 anonim válasza:
Nézd meg. hogy a rezgőlécet kivetted-e a telephelyéről a maszti után, vagy még mindig funkcionál?!
Mert ha igen, akkor vedd ki - ha már betetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!