Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan, hogy nem tetszett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy nem tetszett a barátod farka, mikor legelőször megláttad?

Figyelt kérdés

Mi nem tetszett?

Akár férfiak is válaszolhatnak barátnőjük puncijával kapcsolatban.

Köszi

L.

2018. júl. 13. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem volt ilyen.

35N

2018. júl. 13. 09:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Az arc, a mell, a punci, a fenék, az autó 😀 mind mind olyan dolgok, hogy van amelyik jobban tetszik, valamelyik meg kevésbé...ez a szubjektív, de aki tagadja, az nem mond igazat! Persze egy punci nem lehet " ronda", ha a gazdáját szeretem!
2018. júl. 13. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Párom mesélte, hogy előttem lévő pasijánál volt ilyen, ami inkább szexnek indult és utána lett belőle valami kapcsolat féle. A pasi nyomult egy ideje rá, ő maga alatt volt és tombolni akart, elmentek piálni és hagyta a pasit nyomulni. Mesélte, hogy mikor elsőnek meglátta, akkor megijedt, hogy kicsike, ezzel mit csináljon ő... gondolkozott, hogy lefújja, de a pasi "mesterien csábított" (azt mondta, hogy olyan 12 centire tippelné).

Mivel előző barátjának is méretes volt és az enyém is kicsit nagyobb az átlagnál, ezért neki az furcsa volt, ekkorával még nem csinálta.

(mielőtt átlag aluliak itt ugrálnak, párom elmesélése szerint a pasival nagyon szuper volt minden szex, hiszen nagyon jól tudta a méretét kompenzálni minden mással, és mikor fel volt húzva, akkor az a 12 centi is nagyon nagy orgazmust tudott okozni neki.)

---

nekem egy kalandom volt eddig ahol a punci nem tetszett. Olyan volt, hogy nagyítóval sem találtam rajta a klitoriszt és szinte teljesen benőtte a lába köze.

2018. júl. 13. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Nekem eleve nem tetszik a pénisz.

Ronda. Olyan, mint valami parazita.

Ezért is utálom, ha ágyú agyú vadbarmok farokszelfiket küldözgetnek.

2018. júl. 13. 11:08
 5/7 A kérdező kommentje:
parazita? az mégis hogy?
2018. júl. 13. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:

1994-The Puppet Master-A Parazita

Hát a földönkívüli paraziták inkább hasonlítottak egyes nők nemi szervéhez :D

Na mindeggggy...

2018. júl. 13. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Te fapina nem vagy leszbikus? Vagy nagyon fiatal vagy még és azt hiszed menő ez a hozzáállás. Majd rájössz hogy ha szeretsz valakit, akkor annak minden testrészét szeretni fogod, pláne azt, amivel örömet szerez neked.

Vagy lehet, hogy az agyadban van valami parazita, azért vagy ilyen hülye.

2018. júl. 13. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!