Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ennyi fiatal aki az idősebb férfiakra/nőkre vágyik?
Hallottam már ezzel kapcsolatban dolgokat, de nem állják meg a helyüket szerintem.
Azt mondják azért, mert a 80-as évek végétől beállt a nyugati vonal, miszerint csak az egzisztencia és életszínvonal hajhászása volt a szülőknél, illetve javak elhalmozásával próbálták pótolni az eltöltött idő hiányát. Továbbá nem akartak olyan szigort sem, így viszont kiesett a tipikus karakán szülőkép a gyerekek életéből. Ugye az általános Y generációs probléma, ami magyarázatok szerint a szexuális irányultságra is kihat.
Azért nem állja meg ez szerintem a helyét, mert az ő nagyszüleik is az előző rendszerben rengeteget dolgoztak. Illetve akkor is volt sok csonka család, pláne hogy sokaknak a WW II. alatt jöttek össze a szüleik. 56-os disszidálás stb. Én is anya nélkül nőttem fel, még sincsenek ilyen vágyaim.
Kinek milyen véleménye van erről, mit lát a háttérben? Azok is írhatnának akikre ez pont igaz és rendelkeznek kellő önismerettel. Akik ténylegesen átlátják esetleg magukban ennek az eredetét. A sablonos válaszok, amik a felszínt érintik csak annyira nem érdekelne. Nem az a gyökere a dolgoknak, amiket hirtelenjében éreznek magukon az érintettek.
A testfelépítés változására viszont az egyik ismerősömtől, aki amúgy 50-es hallottam egy elméletet, amiben lehet valami. Azt mondta, hogy mi azért egészen kisgyerek kortól minden szabadidőnket kint töltöttük. Folyamatosan fára másztunk, vagy nem túl okos módon épületekre, ha messzebbre mentünk sziklafalra stb. Hülyén hangzik, de nem volt negatívan megélve, hogy folyton verekedtünk is. Mondjuk én borzasztó gyerek voltam ilyen szempontból, igazi agresszív kis hülyegyerek a többi gyerekkel szemben és szinte lételemem volt, hogy valakit megverhessek. A sportot annyira nem tudom, mert szerintem azért ma is sokan sportolnak gyerekként.
A másik amit említett, hogy változatosabban ettünk.
Bár ezt igazából egy érintett tudná megmondani, hogy mennyire igaz és milyen volt a gyerekkora.
Egy 40 év körüli nő vagy férfi már kiteljesedett szexualitással bírhat. A nőknél pl a szépség kopik, de a szexuális kisugárzás hatalmas mértékben nőhet. A fiatal lányok szépek de másképp szexisek. A nagyobb szexuális vonzerő a nem szokványosság miatti bűnös érzés sokkal izgatóbb mint az átlag.
Szerintem senki nem akarja meghúzni a saját anyját, így nem is keresi a másik nőben a saját anyját!!!
Ez csak szexualitásról szól.
Szerintem ez teljesen normális és szép dolog is!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!