Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek sikeres MILF Hunter?
Egy 30-as, 40-es nőt nem tudsz felszedni.
Ha akar, bejössz neki, majd felszed ő.
Álmodik a nyomor.... elég pár kedves szó? Haha.
Viccesnek találom ezt a helyzetet, mert én valamiért mindig nagyon bejöttem a 40-es nőknek. De nekem nincs ilyen milf mániám.
Kérdeztem is a sokadik alkalom után az egyik haveromat, mert ő is velem volt akkor mikor az egyik ilyen esetnél ment a flörtölés és a kacsintás a hölgy részéről, hogy nekem ilyen 80-as évekbeli fejem van vagy mi? Mondjuk én már elmúltam 30, de fiatalabbnak nézek ki. De sose értettem, hogy ez miért van, a milf imádó ismerőseim meg utálnak :D
Egyszer viszont csináltam egy csúnya dolgot ami miatt szégyellem is magam. Elég gyerekes voltam és be akartam bizonyítani magamnak sértettségből fakadóan, hogy mennyire egyszerűek tudnak lenni a lányok/nők. Az egyik ostoba csábítási módszert alkalmaztam a sok közül és elértem egy 40-es nőnél, hogy belém habarodjon úgy, hogy semmi konkrétat nem mondtam ki direkt soha. Eszem ágában nem lett volna vele összejönni, attól függetlenül, hogy megkedveltem. El is mondtam félig igazából, hogy mit csináltam és erre az volt a válasz, hogy tudom, utállak is ezért. Na jó, nem tudlak utálni.
Igazából emiatt nem is kéne panaszkodnom az elmúlt időszak történései és mélypontom miatt, mert talán ez a büntetésem emiatt a dolog miatt az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!