Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, titeket is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, titeket is felizgat a sz. Opás hangja?

Figyelt kérdés

Tudom hülyén fog hangzani :D amikor szájjal csinálom a barátomnak eddig valamiért mindig halkan csináltam. De mostmár nem igazán.

És kicsit mikor cuppogok rajta meg kicsit nyögök is hozzá, érzem hogy a barátomnak a farka is keményebb. Tegnap meg csak úgy csináltam, hogy végig cuppogjon sok sok nyállal és kb 3 perc kellett neki pedig amúgy általában 10-15 perc :D és már spriccelt is.

Nektek is ennyire izgató ha halljátok? Engem fordított esetben nem izgat ha hallom hogy nyalakodnak. Bocsi ha kicsit bugyuta kérdés de ezt már régóta meg akartam kérdezni.

2018. júl. 11. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
mi az az opás?
2018. júl. 11. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
igennnnn :)
2018. júl. 11. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Így kell csinálni

Mert így legalább azt érzi h nem csak a kedvéért csinálod hanem mert szereted csinálni éscélvezed is amit csinál

24N

2018. júl. 11. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
hihetetlenül izgató dolog, igen imádjuk <3 :D
2018. júl. 11. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Sokféle hangot tud adni a több különböző folyamat. Van ami izgató és van ami nem számomra. De ha azt tényleg érzéki nyögéssel kombinálják, akkor az a legizgatóbb nekem. Mélytorkozást én még nem kaptam, csak felnőtt filmen láttam:D Sok embertől hallottam már, hogy az mennyire jó mikor közben gurguláznak. Nekem az pl. nem tetszik és biztos, hogy nem indítana be.
2018. júl. 11. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Legjobbb! <3 <3 <3

Főleg hogyha még közben a szemkontaktus is megvan, és mosolyog a nő szeme is közben! ^^

Ha a nő nem élvezi, akkor a pasi se nagyon. És ez szerintem mindkét oldalról így van. A szex akkor tökéletes, ha mindketten élvezik.

Legyen az sima vanilla szex, soft BDSM vagy kicsit komolyabb, ha az a két ember élvezi, aki benne van, akkor más véleményére miért adnának?

30/F

2018. júl. 11. 20:04
 7/7 mikeXxX ***** válasza:
Igen ! 38f
2018. júl. 12. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!