Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni milyen lehet szexelni tőlem idősebb pasival, más nő is érezte már így?
Figyelt kérdés
Nagyon felizgat ha erre gondolok.35/N2018. júl. 10. 02:18
11/24 anonim válasza:
Két dolog miatt nem kapnál meg.
1. A kérdés kamu
2. Foglalt vagyok
42/F
:-)
12/24 anonim válasza:
Persze!
A fantázia dolgozik!
Attól függ mennyire idős....
Mondjuk en nem tudnék 45 fölötti pasival sexelni!
A bőrük sem olyan már.....
Tedd meg és majd érzed ,kell vagy sem ez neked!
13/24 anonim válasza:
Én megtettem ! 21 voltam es egy 17 evvel idösebbel lefekudtem , aztan egyre többször ismeteltuk.
Nem volt rossz !!!
16/24 anonim válasza:
Én még csak nálam idősebbekkel szexeltem. :D 34N
17/24 anonim válasza:
A volt férjem 7 évvel volt idősebb, az utána következő kapcsolatom pedig 12 évvel. 37 voltam akkor, ő pedig 49. Másfél évig tartott, de néha még összejártunk utána is,nehéz volt kiheverni, ő volt a legjobb szexuális élményem.
18/24 anonim válasza:
Engem is izgatott és kipróbáltam.
A férfi 25 évvel idősebb volt mint én. 26N
19/24 anonim válasza:
Mind kurv.k vagytok! Es apakomplezusosok !!!!
30/f :P
20/24 anonim válasza:
19 -es
Jó lenne neked valami hasonló kur****de te nem kapsz!
Szánalmasan buta vagy és sajnálni való!
Keress rá mit jelent a Kur** va mert nem vagy vele tisztában🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!