Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örülnétek, ha a srác, akivel randiztok extra mérettel rendelkezne? 21 cm hosszú, kb 5,5-6 cm vastag. Nagy pluszt jelentene?
A nagy méret nem feltétlen áldás.
Sokáig azt hittem fiatalon, hogy ez majd imponál a csajoknak, aztán kiderült, hogy persze szép, meg minden, de a használat már egészen más téma.
Vigyázni kell, hogy ne okozzak fájdalmat, nem igazán lehet "vadulni", vagy csak megfelelő adottságú partnerrel.
A mélytorok, anál, legtöbb esetben szóba sem jön...
Egy kisebb mérettel, könnyebb lenne az élet. :-)
nem biztos, hogy örülnék. Az én puncim az átlagosra van kalibrálva. Volt nagyfarkú pasim.nem lett volna baj de..nem tudta használni, nulla szexuális intelligenciával rendelkezett, el is volt szállva magától, hogy mekkora a lőcs.
Mint macskát sz.rni úgy hajítottam ki.
az a baj ezzel a mérettel, hogy már sok előkészítést igényel, síkosítót, rákészülést, lassú előjátékot, lassú első 5 percet míg az ember lánya hozzászokik a mérethez. És ez így mehet fél évig is, amíg nem ez lesz a csajnak a természetes méret.
Egy ilyennel nem lehet semmi spontán, semmi agresszív, a legtöbb lánynak ez már túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!