Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arrol h a nyugati nok igy kiteszik magukat?
Figyelt kérdés
Eloszor is, itt azt, h kiteszik, nem feltetlen ertem a csocsos, segges pozolasokra, puszit kuldve, az mar az egyik vegpontja ennek. De ez sztem mar ott kezdodik, h valaki kifejezetten tetszeni akar, de vajon kinek, hat nyilvan a pasiknak, mert csajosan oltozkodik. Ez lehet pld az, h minden kepen magassarku, smink, koromlakk, esetleg olyan jogazos kepek ahol a segge jol korvonalazodik. Ezzel nekem nyilvan nincs komolyabb bajom, jokat verem ra a farkam, ha valami felizgat, ugye ez kinek mi, azt kesz. Csak felmerult, h pl multkor is volt egy olyan szituacio, h egy csajjal beszelgettem, ismerkedtem a neten. Az o novere volt kb ugyanez, amit leirtam, jo sok magassarkus kep, csajos oltozkodes, minden kepen azert rakja magat, h o tetszeni akar. Mivel en eleg lab es magassarku imado is vagyok parszor ki is vertem ra. Aztan mivel a csaj eleg ertelmesnek es nyitottnak adta magat en meg szeretek oszinte lenni, igy csak ebbol osszeallt a fejemben, h most ha ez a szituacio kiderulne, h en neki csapom lenyeben a szelet, kozben a noverere recskazok akkor mi lenne. Persze meg nem kerdeztem tole, de en nekem az a tippem, h sokan erre kiakadnanak, es en mivel nem szeretek titkolozni meg ugy gondolom nincs a vilagon semmi amit egy embernek szegyelni kene, igy gondolkodtsm ezen. Most ez a csaj is lenyegeben minden kepevel azt kommunikalja h tetszem neked, most erre nem a legmagatol ertrtodobb, sot meg bizonyos szempontból boknak is veheto, ha magamhoz nyulok? Szoval en aut erzem van egy ilyen alszentseg az egeszben mindenki azt akarja h szep legyen, ragyogjon, de azt en mar titkoljam minden erommel, h ki is verem ra, ami ebbol következik.. Pld a lany is tetszett, akivel beszeltem, sot meg szebb is volt, de o nem rakta ugy ki magat, persze lehet nehanyan ra is ravernek, de mar rogton mas. Nekem is olyan a profilkepem fb-on ahol igy hattal vagyok,lényegeben. Szóval csak azt mondom h ha ez kiderulne tuti nekem kene magyarozkodnom meg szegyelnem magam meg en lennek a szemet es meg is szakitanak a kapcsolatot. Holott ott az ok okozat, egy ferfi ilyen, valami izgatot lat, akkor oda elszorja a magjait, en ezzel senkinek nem artottam. Ezek allati osztonok es ok pont nagy allatvedok is voltak. Most ezt meg ertenem ha valaki a szellemeert akarna h szeressuk, a gondolatait ertekeljuk es felrakna egy profilkepet az a arcarol es azt latna a neten h valaki veri ra. Akkor ertenem a duhot h miert mindenki ilyen alantas osztoneinek kiszolgaltott es miert nem arra figyel amit mondok. De amikor valakinek az osszes kepe arrol szol, h itt vagyok, ott vagyok de helyes csaj vagyok, akkor nem ertem, miert az a reakcio amit en is termszetesnek gondolok bar sajnos az nem derult ki ilyenre mit reagalna, komoly lett volna ha talal a telomon egy olyan vidit ahogy epp ra verem kivancsi lettem volna. Sztetek hulyeseg amit mondok vagy mit gondoltok?2018. júl. 9. 10:23
1/8 anonim válasza:
Szerintem annak ellenére, hogy részigazságokat tartalmaz az írásod, de te alapvetően egy nagyon egyszerű ember vagy, hogy finoman fogalmazzak.
Borzasztó volt amúgy ezt végigolvasni, nem véletlen nem válaszolt rá senki. Ilyen fogalmazással és ilyen hosszan telefonról írva igen csak fájdalmas volt végigolvasni. Nagyon bánom, hogy én végig szenvedtem ezt
3/8 A kérdező kommentje:
Koszi masodik, elso elfogadom a velemenyed, de azt tudom magamrol, h minden vagyok csak egyszeru nem. Inkabb fura, bonyolult, lehet mondani ram, h nem normalis, azt meg talan kovetkezetesnek erzem, de az egyszeru sztem nem helytálló, nem tudom mibol vontad le ezt
2018. júl. 9. 12:11
4/8 A kérdező kommentje:
En csak arra utalok, h szoktam Puzser Robit nezni es neki volt egy musoraban, h szelhamosokat szedett osssze es mindnek az volt a lenyege, h a gengszterseg kell, de a pofont nem vallalom be, a spiritualis megmondosag kell, de nem fogok egy fa alatt meditalni 40 evet. Itt is nekem ez ugrik kicsit be, ami alapvetoen ez a nyugati, vasarloi szemlelet, h leveszem a polcrol ami kell, de ami azzal jar es nem tetszik, azt nem kerem. Szeretnek en az instagramon es fbon, naponta frissulni, tartalmatlan kepekkel, amire max azt lehet irni, h szep vagy,de ha valaki erre raveri, az mar nem kell. Pedig ki nem veri ra arra, ami tetszik neki? Ennel meg az arab vilag is kovetkezetesebb mert ott legalabb a nok ne mutogassak magukat es ott mar tenyleg nincs is mit nezni kb. De itt mar lassan ott tartunk, h valaki kirakja magat, aztan ha megnezed, akkor nezesert, mert h stirolod, elvisz a rendor, ez ugye a most felkapott szexualis zaklatasos botranyok utan merult fel, azt hiszem mar vannak orszagok is, ahol alkalmazzak. En csak utalom, h alszent, megjatszos az eletunk, h egy mas kepet kell mutatni kifele, mint ami en vagyok, amit teszek azt el kell titkolni. Szerintem epp h mindenkit el kene fogadni olyannak amilyen, mert vannak persze preferalt magatartasformak, meg en se szeretem ha valaki art a masiknak, de egy istensegbol kovetkezik, h mindannyian itt vagyunk, es minden tulajdonsagunk vagy a szuletesunkkor kapott, vagy a szocializacionkon keresztul felvett. Ugyhogy tenni se tehetunk rola, lersze felelosek vagyunk azert ha valami rosszat teszunk, de azt gondolom ebbe az esetbe errol nem lenne szo.
2018. júl. 9. 12:28
6/8 A kérdező kommentje:
Amugy en azt nem ertem a gyikes kommentelokbe, h mar nem eloszor kapom meg hosszabb okfejteseimre, palne amiket telorol irtam, h de hosszu, o ezt nem fogja vegigszenvedni, ha vegigolvassa, akkor muszaj megjegyeznie, h neki ez de nagy szenvedes volt. Most nem azert de nem kotelezo semmi, nem kell vegigolvasni, ha tudod h nem tetszik a hosszu, ekezet nelkuli, esetleg felregeplt, es alapvetoen ilyen filozos, szabadabb szoveg, amibe esetleg lehetnek fogalmazasat tekintve olcsobb,igenytelenebb megoldasok. De azt gondolom a gyik nem is az irodalmi magasmuveltsegu lap, ahova en nekem publicisztikakat kene irnom, behez is egy olyan dologrol irni, ami nem olyan kerek, konkret, ugye ezt elobb is leirtam a temanal. Ahhoz kepest sztem egy ilyen oldalra ez egy teljesen korrektul megfogalmazott dolog. Csak azt se ertem, h miert kell mindig a masiknak "beszolni". Azt gondolom van eleg hely kettonknek az interneten, ez ugyanaz, mint amikor valaki a helyesirasokba kot bele. Ha ekkora igenyed van arra, h amit olvasol az szellemileg tartalmas, ertekes legyen, kozben szepen legyen megirva, kerek legyen, helyes nyelvtanilag, olvas olyan folyoiratokat, konyveket. Szoval ez kicsit olyan mintha lemennek a kocsmaba es ha valaki ott hangosan feltesz egy kerdest, te elkezdened szetszedni minden tekintetben, h logikatlan, igenytelen megfogalmazas, te egy butacska ember vagy stb. Csak az inteneten ezek a terek egybecsuzstak es sokkal konnyebben talalkozik szembe a te velemnyed az enyemmel, vagy vagyunk jelen egy virtualis terben. Es ezzel csak az a problema, az en szempontból, h itt emberek szuksegesnek ereznek valami total nem odafuggot odabofogni egy mas terben, most ugyanigy azok akik az elet es irodalom szinvonalat kerik szamon az itt kerdest feltevokon, meg a magyar helyesirasi szabalykonyvet,meg ugyanugy azok akik meg egy kvalifikalt vitat trollkodnak szet, meg visznek le alpari es szemelyeskedo szintre. Azt gondolom, h azert mert az interneten ez nem erezheto, meg nem kene bemenni prolikent az akademikusok koze anyazni,vagy a prolik kocsmai beszelgetesenel akademikust jatszani, ahogy addig se mentel be, csak az internet megteremtette erre a teret es lehetoseget es sokan vakon elnek vele.
2018. júl. 9. 12:57
7/8 anonim válasza:
Istenem, legalább tördelnéd kicsit a szöveget...
8/8 anonim válasza:
Kozpontozast gyakorold, mert fizikailag fajdalmas olvasni. Kijott a migrenem. Ezek a megallapitasok egy buta ferfitol szarmaznak, aki nagyon probal okos lenni, de szemlatomast nem sikerul. Alapveto, koztudott pszichologiai alapismeretek is hianyoznak nalad. Pl hogy a nok nem a pasiknak cicomazzak, meg "teszik" magukat, hanem egymasnak. Versenyeznek egymassal, mondom ezt nokent. Elobb ezt emeszd meg, aztan dumalunk, ha sikerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!