Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy reagálnátok, ha arra ébrednétek reggel, hogy a barátnőtök a farkatokkal játszik?
Attól függ. Ha pár órát aludtam csak és alig alig aludtam a többi napon is akkor morgok.
De ha kipihenten ébredek akkor, ott folytatjuk ahol elalvás előtt abba hagytuk. Mert minden este szex, mindegy ki milyen fáradt. 😀
30F
Hűha,hát nálunk ilyenkor kb házak dölnének,mert soha,de soha nem tett nekem ilyet a 4-év alatt,pedig tudja,hogy szeretem,ezt is,meg hogy a sexre kb bármikor,akár éjszaka 2-kor is rá tudna venni,de sajna sokszor csak én vonyítok a lyuknál,ugyanis én hiába kezdeményeznék,de kb akármikor,ő már soha nem kíván! Ő meg soha nem kezdeményez,pedig tudja jól,hogy szeretem,vagyis szeretném!!!
Lehet,kénytelen leszek mást keresni,akár csak sexre is!!!
40/F
Volt már ilyen! Nekem nagyon tetszett!
Egy másik alkalommal fordítva történt, az is nagyon jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!