Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zuzu82 kérdése:
Alkohol hogyan befolyàsolja a szexualitàst/libidot?
Figyelt kérdés
Azèrt kèrdem mert ma este talàlkozok egy lànnyal, akinek kulon kèrèse volt hogy legyen bor. èn ittasan mèg sosem csinàltam, max pàr sör de attol mèg nem rèszeg az ember.2018. júl. 8. 16:12
1/4 anonim válasza:
Ittál te már bort életedben? Bortól se kell részegnek lenni...
2/4 A kérdező kommentje:
1 liter 12%-os bor, fejenkènt. Attol valszeg rèszeg leszek
2018. júl. 8. 16:20
3/4 anonim válasza:
Miaf...??? Azt mondta a csaj, hogy igyatok meg fejenként 1 liter bort??? Mik vagytok ti, homelessek? Vegyél egy üveg bort, igyatok egy-két pohárral fejenként, ha ez nem elég neki, akkor masszív alkoholista, felejtős.
4/4 anonim válasza:
A bor és a likőröktől jobban begerjed az ember tapasztalatom szerint. DE! ezt csak úgy érzi az ember. Nehezebb az erekció és tompábbak az érzések minden alkoholtól. Ez amúgy biológiai tény, én nem is értem, hogy tudják a lányok élvezni a szexet, pedig sok van aki szokta néha úgy csinálni és élvezi. Nem csak arra kell gondolni, hogy odalent mit érzel. Én nekem mindenem érzéketlenebb, a szám és a nyelvem is többek közt. Szerintem nem jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!