Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legelső szexuális együttlét során, nem tudtam elélvezni. Annak ellenére, hogy minden percét csodásan éltem meg. Mással is volt már ilyen?
Ez azért lehetett, mert nem tudtam teljesen ellazulni, és izgultam.
Neki nem mondtam el.
Akkor tisztázzuk egyszer s mindenkor !
1. Nem ijedtem meg, csak kíváncsi voltam, hogy mással is fordult-e már elő ilyen vagy ehhez hasonló ! Nők tapasztalataira és tanácsaira voltam kíváncsi !
2. Tudom, hogy az orgazmusom hiányának hátterében, a feszültség és a túlzott izgalom áll. Ha elolvasod figyelmesebben kedves utolsó, a kérdésemet, akkor láthatod, mert fel tüntettem !
3. Olvastam már erről régebben, hogy a nők nagyrésze képtelen a hüvelyi orgazmusra, de ez ezidáig eszembe sem jutott, és igen, kevés tapasztalattal rendelkezem ahhoz, hogy ez ne keltsen bennem némi félelmet, főként ezután.
De bízom a partneremben és ismerem annyira a testem, hogy tudjam ez csak az első együttlét izgalmával járó kis kellemetlenség volt !
17 évvel ezelőtt még kevésbé volt használatban az internet és a GyK !
Mert ha ez másképp lett volna, szinte biztos vagyok benne, megtalálható lettél volna már akkor is ezen a fórumon, és az esetleges, felmerülő kérdéseidet ezzel és egyéb témákkal kapcsolatban magad is feltetted volna !
Nyilván volt már korábban, és képes voltam egyedül is eljuttatni magamat az orgazmusig ! Ismerem a testem ! Hidd el, nincsenek irreális elvárásaim !
De azért köszi a választ !
11/10 nem tudom miért kell így 'felkapni a vizet' azon ha esetleg nem is tudná.. 18 éves. Könyörgöm. Nem kell hogy tudja a szex minden mozdulatát hogyan menne el,vagy a kámaszutrát. Én sem tudtam sokáig. Ezt kitapasztalja. Csak egy választ kért hogy normális-e ez vagy nem.
Elég lett volna annyit is megírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!