Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan gyönyörűek a farkak, nem?
Nektek nem izgató már maga a látványa?
Ha van barátom,már attól felizgulok,ha csak rá gondolok.Mármint a farkára.Ha meg előttem is van,akkor az instant nedvesedés.
31 N
Csak a sajátomról tudok nyilatkozni, úgy vagyok vele, hogy tényleg nem csúnya, meg hát szó szerint hozzám nőtt.:D Ennek ellenére naponta verem szegényt. Most mondd meg.:)
U.I: nincs ellene semmi kifogásom, ha ez jár a fejedben:)
Gondolom egy újabb unatkozó homár aki nőnek adja ki magát, és arra vár hogy majd a sok lúzer instant farokkép küldözgetésbe kezd neki hogy legyen mire recskázzon.
én úgy sajnálom a férfiakat,hogy elhitették velük,hogy a nők nem lehetnek farok-rajongók,csak a férfiak punci-rajongók.És most ez a sok szerencsétlen férfi tolerálni próbálja sok nő szerencsétlenkedéseit és ha szembe jön egy igazán érdeklődő és kívánós nő,akkor összepisilik magukat és csak úgy tudják feldolgozni a hallottakat,ha az agyukkal azt hitetik el,hogy ilyen csakis férfiban létezhet.
Sajnállak te szerencsétlen sorsú madár,akinek ennyire rossz nők jutottak,hogy még egy ilyen egyszerű kérdés is fals kényszerképzetekre késztet.
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!