Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan gyönyörűek a farkak, nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan gyönyörűek a farkak, nem?

Figyelt kérdés

Nektek nem izgató már maga a látványa?

Ha van barátom,már attól felizgulok,ha csak rá gondolok.Mármint a farkára.Ha meg előttem is van,akkor az instant nedvesedés.

31 N

2018. júl. 7. 22:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Csak a sajátomról tudok nyilatkozni, úgy vagyok vele, hogy tényleg nem csúnya, meg hát szó szerint hozzám nőtt.:D Ennek ellenére naponta verem szegényt. Most mondd meg.:)

U.I: nincs ellene semmi kifogásom, ha ez jár a fejedben:)

2018. júl. 7. 22:52
 12/16 A kérdező kommentje:
igen,nekem nem kell kulturális esemény ahhoz,hogy épp a farkakról ábrándozzak.Én ennél pasi-kompatibilisebb vagyok.
2018. júl. 7. 22:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Szemed ketté állna ha az enyémet látnád!
2018. júl. 7. 23:21
 14/16 A kérdező kommentje:
igazából más nők véleménye érdekelt volna a legjobban,hogy náluk ez hogy működik?
2018. júl. 7. 23:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Gondolom egy újabb unatkozó homár aki nőnek adja ki magát, és arra vár hogy majd a sok lúzer instant farokkép küldözgetésbe kezd neki hogy legyen mire recskázzon.

2018. júl. 8. 01:19
 16/16 A kérdező kommentje:

én úgy sajnálom a férfiakat,hogy elhitették velük,hogy a nők nem lehetnek farok-rajongók,csak a férfiak punci-rajongók.És most ez a sok szerencsétlen férfi tolerálni próbálja sok nő szerencsétlenkedéseit és ha szembe jön egy igazán érdeklődő és kívánós nő,akkor összepisilik magukat és csak úgy tudják feldolgozni a hallottakat,ha az agyukkal azt hitetik el,hogy ilyen csakis férfiban létezhet.

Sajnállak te szerencsétlen sorsú madár,akinek ennyire rossz nők jutottak,hogy még egy ilyen egyszerű kérdés is fals kényszerképzetekre késztet.

Részvétem.

2018. júl. 8. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!