Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értetek ezzel egyet? Tényleg ilyenek a pasik?
Sajnos ezt el kell fogadni. Ezt tudományosan és szépen úgy szokták fogalmazni, hogy a "férfiak vizuális lények". Magyarán nem a lelkiség érdekli őket, meg a kötődés, mint a nőket, hanem csak a látvány. Egyszerűek, és a farkuk irányítja őket, nincs mit szépíteni ezen. Mindenféle érzelem nélkül képesek szexelni egy olyan nővel, aki szerintük szép, függetlenül attól, hogy az illető milyen jellem. Ezért van minden prosti külsejű csaj körül 20 pasi, és egy aranyos, de dagi lány mellett meg egy sem. Szomorú, de ez van.
Szerencsére akadnak köztük olyanok is, akik hajlandóak mást hazudni nekünk, mert tudják, hogy mennyire szeretnénk hinni benne, hogy ők nem olyanok. De persze ha kísértés jön, kiderül, hogy csak hazugság volt, de mi addig is hálásan elhisszük nekik.
Szerintem ez 100%ig igaz, és hiába próbálják tagadni, mélyen legbelül Ők is tudják ezt,csak nem bírjak beismerni.
Mert a ronda fiúkat körül rajongják talán a csajok?
Nem...
A ronda csajnak, ha kapcsolat nem is, de legalább szex jut, mert bármelyik jópasi megbassza legalább egyszer.
A ronda fiúnak viszont szex sem jut.
Egyszerűbb a férfiakat szidni mint lemondani a sok zsírós húsról meg a cukros egészségtelen üdítőkről és a szénhidrátban gazdag ételekről.
Nem értek veled egyet Coca!
Na akkor tisztazzuk.
Ezt nem en irtam,masik kategoriaban volt kommentkent, de egyetertek vele.
Masreszt nem vagyok kover, se csunya ;D
Szeretem amikor a kulsosegekkel tamadnak emberek, egyik legszanalmasabb tamadasi forma.
De nyilvan van akinek csak ez megy.
Nem hiszem, hogy szükség van arra, hogy külsőségekkel támadjanak téged kérdező, mert vagy direkt írtál felháborító és szűk látó körre utaló kérdést, vagy szimplán buta vagy, ez elég már önmagában is.
A nők ugyan úgy a külső jegyeket (gének) látják meg először, ahogy a férfiak. Az, hogy a férfiaknak van bátorsága és magabiztossága mindenféle bizalom nélkül szexelni, ellentétben a nők nagy részével, az meg egy másik dolog....
#16:
Na igen, férfinak ritkán fáj a szex és nem esik teherbe... ezért a nők jobban válogatnak.
És igen, vizuális lények vagyunk, és inkàbb dugok egy izmos, kockás hasú, helyes pasival, akitől gyönyörű babám születik, mint egy zsírfejűvel vagy töpszlivel, aki ronda is... És mivel mindet a farka irányítja, ha elég jól elkapod neki elsőre, átlagos külsővel is simán meg lehet fogni.
Ilyen egyszerű.
Nekem is az jön le a kérdést író személyről is, és a kérdezőről is, hogy nagyon rossz embereket fogtak ki és megbántották őket. Sajnálom.
Igen, sok férfi olyan, hogy szinte bárkivel le tud feküdni, aki kicsit is jól néz ki ( kinek mi a jó ). Igen. De vannak sokan olyanok is, akik nem képesek erre. Nekem például lett volna alkalmam rá, mégsem tettem és itt állok (ülök) 24 éves szűzként, mert nem érdekel: eldöntöttem, hogy csak kapcsolatban szeretnék bármi ilyet folytatni. És akkor az úgy is lesz. :) Pont. Ja, hogy a kérdést író személy előre rágalmaz mindenkit, mondván hogy aki mást mond az hazudik? Ez sem érdekel, akkor is így van. Nem tehetünk arról, hogy ilyen embereket fogtak ki vagy még nem találkoztak jobbakkal.
SEHOL nem lehet általánosítani. A férfiaknál sem. Ezt mondani sem kéne már. Már említették, hogy a lányoknál ez ugyan úgy megfigyelhető. Nem véletlenül alakult ki az a fogalom, hogy rib_@nc és kurv_@. Eleve... a női prostik nem fekszenek le mindenkivel, pénzért? Dehogy nem, képesek rá. Sokan ingyen is képesek rá. Lásd a bulis, részeg, tinis sztorikat. Mi is mondjuk azt, hogy minden lány ilyen, aki pedig mást mond az hazudik? Lósz_rt, mama. Nem így működik. Különben is, nem tudnának lefeküdni senkivel, hogy ha nem lenne rá jelentkező/partner.
És az is más, hogy ha egy fiú/férfi képes lefeküdni valakivel, meg hogy valakivel kapcsolatot szeretne. Ugyanis a kettőt nem biztos, hogy eltudná képzelni ugyan azzal a személlyel. Tehát ha valakire rábólint, hogy oké lefekszem vele, az még nem jelenti azt, hogy kapcsolatra is megfelelne a számára. Pontosan azért, mert ha komoly dologról van szó, a fiúknak is számít a lelkiség, a kötődés és minden más. Legalábbis a normálisabbjának biztosan.
Na mindegy, szerintem magadban már eldöntötted, hogy senkinek nem hiszel aki mást mond, csak neked lehet igazad, mert eddig ezt tapasztaltad vagy épp nem tapasztaltad és különben is mindenki hazudik aki mást mond ( ez is milyen gondolkodás már... ), na meg nem bírom beismerni az ellenkezőjét annak, amit valójában gondolok. Csodálatos. :D
"Na igen, férfinak ritkán fáj a szex és nem esik teherbe... ezért a nők jobban válogatnak." Persze, mert manapság a 21. században nincs módszer baba ellen :D Nők jobban válogatnak statisztikát sem tudom, honnan vetted, vedd le a szemüveged amin keresztül látsz. Nők között ugyan úgy van olyan aki fűvel fával csinálja...
Az, hogy kit választasz magadnak, teljesen a te dolgod, senki nem ítél el érte.
"És mivel mindet a farka irányítja, ha elég jól elkapod neki elsőre, átlagos külsővel is simán meg lehet fogni."
Rossz lehet, hogy csak ilyen férfiakkal találkoztál, engem eddig egy nőm nem tudott megtartani, pedig nem átlagos külsejük volt. Ha tetszik ha nem, egy idő után minden nő unalmas. Te is.
Én irányítom a farkamat, nem fordítva.
A dagi lányok valóban nincsenek a radaromon. Mert igényes vagyok, ők pedig dagik. Érted? Igénytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!