Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan készítsek szexvideót?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan készítsek szexvideót?

Figyelt kérdés

Beleegyezés alapján szeretnék minél diszkrétebb lenni, nem akarom h rajtunk kívül más is lássa. Nincs kamerám, telóval vagy webkamerával tudnám megoldani. Tárolni is szeretném és fontos a jó minőség is. Ezen szempontok alapján mire kell odafigyelni???

Még sosem csináltam ilyet ezelőtt. Minden tanácsot elfogadok ezzel kapcsolatban. Köszi!

21/L

2018. júl. 6. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
A telot v kamerát leteszed valami fix helyre és a kamera elött szexeltek, ugy mozogtok h a kamerának mutatjátok amit esetleg a késöbiekben látni akartok
2018. júl. 6. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a telefonra szavazok, szerintem a webkamera nem olyan jó minőségű

Nekem van ilyen telefon állványom:

[link]

Ezzel fixen le tudod tenni valahova

Jól benézed, hogy hova tegyed, honnan látni legjobban az akció helyszínét és már csak meg kell nyomni a “felvétel” gombot

2018. júl. 6. 12:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat, üzeneteket! Jár a puszi.
2018. júl. 9. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!