Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prosti annyira élvezte velem a szexet, hogy még pénzt sem volt hajlandó elfogadni. Valakivel volt már hasonló?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ezért egyszerűen nem kérhet el pénzt, mert hogy annyira jól dugtam és még inkább neki kéne fizetnie érte. Egyik srác mesélt hasonlót, de ő visszajáró vendég volt és így pár alkalom után a csaj elengedte az árat. Valakivel volt még ilyen?2018. júl. 6. 00:01
11/22 anonim válasza:
A prostinál volt hűtő?Vagy baccpapucsban mentél?(tudod mint Ron Jeremy)Üvegasztala volt?
12/22 anonim válasza:
Nem ugy volt hogy levette a melltartót ettől te a gatyaba csináltál es ezért nem kért pénzt?
Csak mert az nem szex
13/22 anonim válasza:
Igen volt mar velem is. Luxusvillam van, nagyon sokat keresek. Meghivtam hozzam a csajt es meg o fizetett nekem, megkert ra hogy vegyem felesegul
15/22 anonim válasza:
Egy prostinak is rosszul esik ha lekvzzák.
16/22 anonim válasza:
Oszt' mikor jössz a kapcsolatokban Balázs? Van, hogy hiányolnak.
31/f
17/22 anonim válasza:
Aztaaa, komoly? Elképesztő vagy, kérdező! Sikeres, tanult, csúcs a szexben, én is ilyen szeretnék lenni.
Én is a Corvinuson tanulok a gazdinfón, csak azt nem értem, hogy hogyan lettél programozó, hiszen ott nem ilyen végzettséget kapsz és a c++ csak az alap.
Én is programozó szeretnék lenni, de az itt nem fog menni, hogy csináltad?
18/22 D. Brasco válasza:
Ilyen egy igazi ferfi!
Sikeres,művelt,jó az ágyban,kőgazdag és legfőképpen szerény.......
19/22 anonim válasza:
Valahol elszomorító, hogy emberek ilyen kreált trehány hazugságokkal vigasztalják magukat mint a kérdező is. Csak őszinte szánalomra futja feléd irányodba.
20/22 anonim válasza:
Ajaj, ezek a Corvinuson vegzett hatszor annyit kereso szexistenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!