Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek 18 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek 18 évesen 9 lánnyal feküdtem le es mindenki azt mondta, hogy jó vagyok nagyon. Az jót jelenthet?

Figyelt kérdés

2018. júl. 5. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kamu.
2018. júl. 5. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért nem jó mert a neten kamuzod a hazugságaid mivel nincs önbizalmad. Ha lenne nem szorulnál rá erre a kompenzációra
2018. júl. 5. 22:04
 13/13 Williamspear ***** válasza:

Semmikepp! :D

Én 18 évesen már 179 lánnyal feküdtem le!

Mind azt mondta higgy jó vagyok az ágyban!

Agyban is! :D

De mint kiderült az összes UFO volt, s mivel rosszul beszélem az idegen nyelveket félrefordítottam a mondatukat: "Te most egy megtermékenyítési kísérlet áldozata vagy! Ha nem sikerült engem megtermékenyíteni akkor vissza fogok érted és élve felboncollak!" :D

Mond te tényleg ennyire hülye vagy?! :O

2018. júl. 6. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!