Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne hogy azzal akivel lefeküdtél vagy szexkapcsolatban voltatok az a személy a legjobb barátnőd vagy barátod Exe amiről Te nem tudtál?!
Sziasztok
Nem mostani a dolog
Barátnőmmel 20 éve vagyunk a legeslegjobb barátnők gyakorlatilag az ovi óta!
Nem régiben segítettem neki pakolni válogatni átnézni a dobozokat és kezembe akadt egy közös fotó egy fiúval!
Kérdeztem,hogy Ő ki? Mondta hogy még 2009-ben volt a párja de nem tartott sokáig a kapcsolat a távolság miatt akkor volt 15 éves a srác pedig 27
Nekem meg égett a pofám mert Én ezt a srácot diákmunkán ismertem meg jóval később 2016-ban
Azért nem tudtam erről a Pasijárol mert 2009-ben én másik középiskolában voltam és csak 2010-ben mentem vissza a lakóhelyenen lévő Gimibe ahová barátnőm is járt
Azt tudom hogy ezzel a sráccal nem volt semmi ! A legintimebb ami történt köztük az a csók volt! A szüzességét 17 évesen vesztette el szóval nem vele!!
Szóval én ezzel a sráccal 2016-ban ismerkedtem meg párhónapig össze jártunk majd megszakítottuk a kapcsolatot azóta nem is hallottam róla
Nos Barátnőmnek is van egy 6 éves kapcsolata 3 éves kisfia
Én több mint 3 éve vagyok párommal és van egy 1 éves kislányom
Azon gondolkodom,hogy elmondjam e Barátnőmnek hogy ismerem az exét és (sajnos) közelebbről is
Azért sajnos mert Nálunk alap szabály voot hogy egymás párja,exe Tabu!!!!
A barátságunk fontos számomra
De ha nem mondom el úgy érezném hogy be csapom hazudok Neki!
Mivel nem tudom mennyire fűzték mély érzelmek ehhez a sráchoz anno így nem tudom mennyire bántanám meg isz még az egyességet is felrúgtam
Hogyan tálaljam neki úgy hogy a legkevésbbé legyen bántó vahy fájdalmas?!!!
Válaszokat előre is Köszönöm
Ui:. Nincs rossz válasz én senkit nem fogok le pontozni :)
Utolsó nem jártam a sráccal csak szex volt
A kép olyan volt hogy seteni lehetet hogy nem csak haver
Nem vagy túl okos ember. Ebből következik, hogy nem fogod megoldani a problémát.
Random nagybetűket írkálsz a mondatokba... feleslegesen.
Azt ajánlom felejtsd el és ne idegeskedj. Úgysincs elég eszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!