Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomszédba itt van a rokonság és a 18 éves fiúk bitang jól néz ki. Gáz lenne, ha elkapnám?
Hétfőn jöttek és tudtommal egész héten maradnak. A bemutatkozásnál eléggé nézett a srác. Mivel jóban vagyunk velük(mármint a szomszédokkal),át is hívtak minket péntekre közös bográcsozásra.
Ma meg elvileg megyünk délután együtt fagyizni velük.
Szerintetek gáz lenne,ha valahogy jelezném a srácnak,hogy összejöhetnénk egy alkalomra (vagy többre) amíg itt vannak?
24/L
Itt vagyok,bocsi. Most válaszolnék itt mindenkinek.
Szóval,a mai fagyizáson megtudtam,hogy biztosan nincs barátnője. Egyébként most nekem sincs senki.
Egész jól elbeszélgettünk. Mivel a szülők is csacsogtak így kiderült számomra,hogy sportol. (Így már abszolút értem a megnyerő testalkatot).
Még azért nem rohantam egyből le,de feldobtam neki,hogy ha van kedve csinálhatnánk együtt valamit holnap,a szülők nélkül. Így megbeszéltük,hogy elmegyünk a környék legjobb hamburgereséhez (nem a mekibe 😂 ).
Na szóval,meglátom,hogy mi lesz holnap, aztán szerintem alakul magától. Most úgy érzem magam,mint egy tinédzser. 😀
Válasz a privátokra:
nincsen róla képem,de nagyjából leírom,hogy néz ki: kb 180 cm magas,sportos alkat,azaz szálkás izomzat,napbarnított bőr,sötétbarna haj, helyes arc,kis gödröcskékkel amikor mosolyog, vakító kék szemek.
Sziasztok!
Nagyon jól sikerült a tegnapi hamburgerezés. ;-)
Pont úgy ahogy akartam. Minden jött magától. Nem volt szégyellős,vette hamar a lapot és meglepően jó volt vele. Egy kicsit tartottam a dologtól,mert nem voltam még ennyivel fiatalabbal,de azt kell,hogy mondjam,hogy az ágyban igazi férfi volt,azért azt éreztem,hogy van itt már tapasztalat.
Azt hiszem ma lesz folytatás. :D
És még van pár napunk amíg itt lesznek.
Mikor elköszöntünk,akkor mondta,hogy nen gondolta,hogy ilyen meglepetés vár rá itt. 😋😁
Még ifjú és lelkes ;) :)
Érezzétek jól maga... akarom mondani egymást! ;)
Sziasztok! Gondoltam kicsit beszámolok. Nagyon jól éreztük magunkat együtt.
Többször is voltunk együtt amíg itt volt és azóta néha neten beszélgetünk.
Függetlenek maradtunk és végülis megbeszéltük,hogy ez csak egy nyári kaland volt mind a kettőnknek. Viszont mivel a szex nagyon jó volt ezért úgymond megbeszéltük,hogy ha máskor is jön, és akkor is mind a ketten szinglik vagyunk,akkor lehet,hogy újra kiélvezzük egymás társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!