Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kérjem meg, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg, hogy ne erőltesse?

Figyelt kérdés
A barátom és én már több mint egy éve együtt vagyunk, de én nem szeretnék vele még együtt aludni és lefeküdni sem. Nekem ez túl gyors. De neki ez valahogy máshogy van és nálla az együtt alvás alap egy kapcsolatban ahogy később a szex is. De nekem nem megy, nehéz. Amikor mondtam neki szépen össze is kaptunk és mái napig nem tudjuk megbeszélni. Szóval szerintetek?

2018. júl. 3. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Egyertelmu hogy nem vagy bele szerelmes.
2018. júl. 3. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Egy éve? Szegény srác...
2018. júl. 3. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Több mint egy éve együtt vagytok és még nem feküdtetek le???

Hány éves vagy? 12?

Ne csodálkozz, ha egyszercsak dob téged.

Ennyi idő alatt illene nyújtanod valamit.

2018. júl. 3. 21:45
 4/10 A kérdező kommentje:
De igen! Csak nem érzem késznek magam erre vagyis hogy nem tudom fura lenne elmagyarázni. Nehezen nyílok meg, nehezen jönnek elő az érzéseim aztán pedig az ezzel járó dolgok. Olyankor mikor vele vagyok teljesen máshogy érzem magam, persze vannak nehézségek mint momdenhol, de ez nem kizáró ok.
2018. júl. 3. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Ha 15 éves vagy, akkor ez teljesen normális. Ja, annyi nem lehetsz, mert ez felnőtt kategória. Akkor ne szórakozz tovább a férfival! Egy párkapcsolat elengedhetetlen része a szexualitás. Ha ez neked egy év ismerkedés után sem megy, akkor komoly zűr van nálad.
2018. júl. 3. 21:47
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
1 évig ezt elviselte a gyerek...és még melletted van. Ez nálam már hős kategória. Én sztem felrobbantam volna már két hónap után v előbb.
2018. júl. 3. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1 év után természetes, hogy szeretne lefeküdni veled, ezért nem lehet hibáztatni (ha csak nem 13 évesek vagytok), de csinálj semmit azért, mert "illik"!

Ettől függetlenül a helyedben elgondolkoznék azon, hogy mit keresek egy olyan férfi mellett, akiben 1 év után sem bízok meg annyira, hogy együtt aludjak vele!

Át kellene gondolnod, hogy biztos azt szeretnéd-e, hogy ő legyen az első, és hogy nem csak a megszokás tart-e mellette! Ha nem érzed biztosra, hogy ő kell neked, akkor el kell engednetek egymást, ne húzd feleslegesen az idejét tovább!

Ha szexről van szó, nem kell sietned sehova, mindenkinek máskor jön el az ideje. Az is lehet, hogy nem (csak) a bizalommal van a probléma, hanem csak annyi kellene, hogy kicsit egyedül legyél, összeszed magad, megérj lelkiekben is, hogy egy későbbi kapcsolatban már ne legyen probléma.

2018. júl. 3. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:
9%
Az elmult 6 ev tapasztalata az, hogy nem hogy 1 evet, de 1 napot sem kellet varnom arra, hogy megszexualizaljam a csajt akivel randizok(19 es 40 kozott voltak, tehat meg csak nem is korfuggo). Persze ha U18 vagy az mas.
2018. júl. 3. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Én már az első hónap után kidobtalak volna, ha nem alszol együtt.

Sőt, ha egyvárosban élünk, vagy 50km-es körzetben egymástól, akkor ez az idő feleződik...

Istenem. Milyen világban élünk ?

2018. júl. 4. 00:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy hány éves vagy, de gondolom fiatal lehetsz még és ezért nem érzed magad készen a dologra, de lehetnek lelki okai is. Nálam is hasonló volt a helyzet. Én is fiatal voltam mikor összejöttem a barátommal, és mi több mint másfél évet vártunk az elsővel. A barátom nagyon megértő volt, egyszer átbeszéltük, és később nem is hozta fel a témát, persze ehhez az is hozzátartozik, hogy mi azért már pettingeltünk, és én a szexszet is kívántam. A gond az volt, hogy a családom eléggé vallásos, +anyám eléggé "szexellenes", mivel ő 23 éves korában vesztette el a szüzességét, és nekem is folyton ezt mondogatta, hogy max csak 20 évesen csinálhatom.. És nálam emiatt volt az a másfél év, mert mindig bűntudatom volt, még ha csak rágondoltam is a szexre. Végül aztán megtettük, és nem bántam meg. Még azóta is együtt vagyunk, lassan 3 és fél éve. Nem lehet hogy nálad is ilyen családi/vallási dolog áll a háttérben ?
2018. júl. 6. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!