Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik volt a leggázabb módszer, amivel próbáltak titeket felszedni? És melyik volt a legsikeresebb illetve legemlékezetesebb?
Egy társkeresőn volt olyan funkció hogy flört küldés. Kaptam egy olyat hogy XY seggbedugott, mellé írva hogy: "Na benne vagy?"
Ez volt a leggázabb.
A legemlékezetesebb mikor egy helyes sráchoz mentem oda aki kutyát sétáltatott. Megkérdeztem harap-e mire ő: Nem. És a kutya se. :))
Nem a legjobb de a legemlékezetesebb volt ez. :)
Legjobb meg nem igazán volt mert olyanokkal jöttem össze akik magukat adták.
A leggázabb módszer amikor egy középkorú,jóképű pasi oda jött hozzám egy szórakozóhelyre ezzel a dumával ”Szia egész este téged néztelek,nagyon szép,és csinos csaj vagy leülhetek melléd? Ja am hasonlítasz a lányomra" :D
Legsikeresebb még nem volt :)
Csak egy kérdésem lenne: ha van feleséged, miért foglalkozol a feszes testű, gyönyörűséges kamaszok rossz szokásaival? :D
(#4 voltam.)
A legrosszabb az volt amikor társkeresőn egy srác először csak annyit küldött, hogy nagyon szép az arcom, majd pár másodperccrl később hozzáírta, hogy de a g*mmel még szebb lenne...
A legjobb pedig egy váratlan helyes pasi érdeklődése volt.
a leggázabb a szia cica van gazdád stílus...azt kiröhögöm.
6éve egy barátnőmmel iszogattunk beszélgettünk és épp arról beszéltem, hogy szexelni nem nehéz, van egy listám ahol lehetséges szexpartnerek vannak ha rosszul leszek majd átböngészem. Aztán odajött egy férfi, hogy ne haragudjak de szeretne feliratkozni:) ő a gyermekem apja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!