Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mekkora a farkatok mérete? Mennyi idő alatt elveztek el és milyen érzés? Eléritek vele a lányok mehszáját?
Nagy farkuak nem gykra jarnak. Hanem a valo eletben elik eletuket.
Nekem is csak 12 cm a farkam :( a noknek ez kicsi xd
16 cm aszt nem tudom, hogy milyen vastag, de a lányok kezei eddig nem érte körbe egyikésem.
Mivel nem vagyok gyors tüzelő, ezért minimum 15/20 perc
Szeretem a hosszú jó szexet, ezért egy vagy két órátis bírom, hogy ha a perner is így kívánja. Közben pedig kisebb, nagyobb megszakításokkal megy a szopás, nyalás! 22F
Akérdező fiú, vagy lány?
14 cm, 2-45 perc között, de ez több mindentől függ... Milyen érzés? Hát általában nagyon jó! :D
Volt már olyan barátnőm, akinek elértem, de én nem éreztem, ő viszont szólt, hogy ez most mélyre ment...
Viszont el tudom hinni, mert volt akinek kézzel is elértem, pedig az ujjaim azért nincsenek olyan hosszúak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!