Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ha a pasitok meztelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha a pasitok meztelen képeket kérne tőletek telefonon, akkor csinálnátok neki?

Figyelt kérdés
Ha leveleznétek egymással és arra kérne titeket hogy küldjetek pár meztelen képet magatokról,akkor megtennétek? Volt már ilyenre példa? Cserébe ti is kérnétek tőle meztelen képeket?

2018. júl. 1. 19:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, #5, úgy nézem, itt mindenki le lett pontozva, választól függetlenül... No comment...

#3 voltam

2018. júl. 2. 12:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez nekem azért kellemetlen, mert 56 %-ot jelöl meg azzal az általános válasz adássaimmal kapcsolatban a weboldal, ugyanis sok értelmes felhasználó, csak úgy minden egyéb nélkül lepontoz másokat.

Nem igaz, de kérdem én, mire jó ez ?😳😅

No mindegy...

Biztos okkal lett mindenki lepontozva...

2018. júl. 2. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!