Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket izgatna, ha a barátnőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket izgatna, ha a barátnőtökkel lefeküdne egy másik pasi is?

Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

-na

mi szoktunk ilyet játszani, mindketten élvezzük, a párom is és én is.

nekem jó nézni ahogy mást elégít ki, neki pedig jó az ahogy mással van. és látja hogy arra izgulok amit őt dugják szopatják fenekelik.

engem az izgat, hogy a testileg izgul fel a másik pasasra, és kívánja a farkát. egyik legjobb dolog a szexben:) látni azt az embert kielégülni és átélni a gyönyört akihez amúgy azt érzed, hogy tartozol.

2018. júl. 1. 13:15
 12/16 RockyCellar ***** válasza:
20%
Izgatna hogy mikor tekerhetném ki a pasi nyakát
2018. júl. 1. 13:24
 13/16 anonim ***** válasza:
27%

11,es vagyok.

a privátot íróknak itt válaszolok, hátha más is lát majd benne néhány számára érdemi információt.

nos, nem kellett belemennie ebbe a páromnak, ugyanis nem egy a szexualitását főként lelkiekben megélő monogám nőt forszírozok arra, hogy adott esetben több/más férfiú iránt is szexuális irányba közeledjen. pusztán azért mert nekem akar megfelelni.

ez minden alapja.

a nő nem tárgy, nem birtok.

a nő a társad. nem érted van, még akkor sem ha szolgál.

opcionálisan kerestem, olyan nőt aki nem monogám, akivel stabil érzelmi alapokon áll a kapcsolatunk de ennek ellenére mindketten (akár különállóan is) igényünk szerint kalandozunk a másik fél deviáns féltékenykedése nélkül.

az értékrendünk tisztázása és a fétiseink/parafíliáink megléte illetve annak meg/ki élése iránti vágy letisztázása pillanatok alatt végbement, a partner megtalálása azonban évekbe telt.

2018. júl. 1. 13:48
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Igen izgat,szivesen meg is nézném.
2018. júl. 2. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:
nagyon izgatna ja
2023. máj. 7. 12:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen,ha nézhetném vagy mindenről tudnék.
2023. máj. 7. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!