Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi mérettel melyik a legjobb póz?
Figyelt kérdés
A párom farka hát eléggé apróra sikerült! Ennek ellenére nagyon szeretem! Vannak valami tapasztolatok???2018. jún. 30. 19:09
2/11 anonim válasza:
Mennyire kicsi7 centinél kisebb?
Amúgy Kutya és misszionárius Simán
Ha elég kemény akkor a lovagló is tuti
24N
3/11 A kérdező kommentje:
Kb 9-10 cm erekció közben!
2018. jún. 30. 19:16
5/11 anonim válasza:
Utolso
Nagyon el vagy tájolva
Az exem átlagos testalkat volt
És 7 cm volt neki mereven
2 évet voltun együtt
Ráedásul még ő csakt meg egy lotyóval
Rajtakaptam Őket
6/11 anonim válasza:
Nagyon sok örömöd lehetett... :D
7/11 anonim válasza:
kutya. bàr a 9cm valóban nagyon kicsi màr.
8/11 anonim válasza:
Páromnak épp ez a mérete (a vastagságáról nem írtál, az neki szerencsére átlagos), úgyhogy talán tudok segíteni. Nekem valahogy soha nem volt fontos, hogy mennyire hatol mélyre, lehet hogy rövidebb is a hüvelyem az átlagnál. Ennek ellenére azt talán elmondhatom, hogy ha neked számít az, hogy mennyire érzed bent mélyen, akkor én elsősorban a misszionáriust ajánlom, másodikként a kutya pózt, mert ott is eléggé mélyre lehet tolni. A lovagló pozíciót pedig talán azért, mert ott a nő irányít, és ezért tudod szabályozni, hogy ott és úgy legyen benned a szerszám, ahogy neked a legjobb. De nálunk semmilyen pozícióval nem volt eddig probléma, mindegyik élvezetes.
9/11 anonim válasza:
Nekem 10centi óvodás koromba volt.. :D Most 15cm kinőtte magát.
10/11 anonim válasza:
Nekem az anyaméhben volt 10 centi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!