Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, szőrös, vagy szőrtelen mellkasú férfiak tetszenek jobban?
Azért mekkora már, hogy lepontoznak valakit ha neki a szőrtelen jön be xDD
Jesszumpepi, értem én hogy miután pár évig a "metroszexuális férfi" volt a divatos, most hirtelen divatba jött a viking szakáll, kitört egy ilyen "puhány maifiatal" fóbia, illetve egy ilyen zsigerből jövő fújolás MINDENRE amit a fiatalabb generáció csinál, és hirtelen mindenki aki nem egy macsó favágó a 70 es évekből, "búza" meg "pávagyerek" lett, de ember xD Azért az már azért kicsit gáz, hogy ha valakinek más jön be, mint amit a "régi jaó" falusi értékek diktálnak, az rögtön hülye.
Ennyi erővel, ha a kövi generáció fiui akár csak egy kicsit is lányosabbak lesznek mint az elődeik, az lesz az új módi hogy "csak a zőrös, kopasz, szakállas marcona, MININUM 100 kilós férfi az igazi férfi, mindenki más selejtes puhány anyámasszony katonája. És még meleg páva is." Sőt, hozzuk vissza a középkori férfi ideált :D a mai kis csimaszok bőven tanulhatnának a kormos képű, torzomborz, nyakig sáros, de legalább kemény, robosztus lovagoktól! Igaz csak két foguk volt, de legalább nem piperészkedtek egész nap a tükör előtt, mint ezek a puhányok.
Akinek meg ez nem tetszik, az nyilván idióta és azt se tudja mi van.
Tudom én hogy a magyar szereti a végleteket de ennyire?
Nahh. Parancsoljatok, lehet engem is lepontozni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!