Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szőke, kék szemű srácok mind ekkora "lószerszámmal" vannak megáldva?
Figyelt kérdés
Legutóbb arról beszéltünk barátnőmmel, hogy az ilyen srácoknak mind méretes szerszámuk van, ez csak véletlen egybeesés lenne?:D
(veled nem akarok szexelni ne írj privátot!)
2018. jún. 28. 19:22
1/19 anonim válasza:
A párom kékszemű, és nagyon világos hajú, de gyerekként szőke volt, nem tudom ez számít-e. :D De neki a legnagyobb amivel eddig dolgom volt. Két kézzel ráfogok és még úgy is kint van a makk. De ő majdnem 2 méter magas is, úgyhogy lehet az is közrejátszik.
2/19 anonim válasza:
Én szőkésbarna hajú, kék szemű srác vagyok. Nincs méretes alattam, 18 cm volt a max amit eddig mértem. Viszont jól nézünk ki :D
4/19 anonim válasza:
Nekem sötétbarna a hajam, zöld a szemem, de így se kicsi...
5/19 A kérdező kommentje:
Igeen :D jellemzően két kezes volt az összes csávóé is.. :D
2, A barna szemű sötét hajú pasik nekem azért jobban bejönnek:)
2018. jún. 28. 19:34
6/19 anonim válasza:
Szőkés hajam és kék szemem van és 17 centi.
Elég könnyen ismerkedem, bejövök a csajoknak :D
7/19 anonim válasza:
2-es voltam! Jobban is illesz hozzájuk :)
8/19 A kérdező kommentje:
Megsértődtél cuncimókus? :D
2018. jún. 28. 19:51
9/19 anonim válasza:
Szőke hajú vagyok és kékszemű sztem van benne valami :)
10/19 anonim válasza:
:D Azért mert reagálok arra amit írtál, már egyből megsértődtem? :) Géniusz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!