Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem, aki egyáltalán szűzként mer születni, az rohadjon még egyedül, vagy talán, ha gazdag, szóbaállnak vele."
Vagy veszítse el normális (17-19 éves kor) életkorban, amikor még nem ciki, vagy ha ez nem sikerült, akkor legalább hallgasson róla.
Mi az, hogy veszítSe?
Mi az, hogy normális?
Ember, te magadnál vagy???!!!!
Ha nem talál 17-19 éves korában párt az ember, és nem veszíti el a szüzességét "időben" , már mondjon le mindenről és minden lány HP lesz vele??!!
-_-
Ja, csakhogy a szobatisztaság kizárólag az egyénen múlik, a szexhez meg partnert is kell találni, kevés hozzá az, hogy akarod. Ezt lányként mondom.
Egyébként én szeretem őket, igen.:D Mivel csak 20 vagyok, a hozzám képest fiatal az ilyen 15-17 éves korosztályt jelenti, de azzal sincs bajom, ha valaki ennél idősebb korában szűz, ha szeretem. Még izgató is, hogy "be lehet őket törni", plusz jólesne, hogy pont engem tüntet ki a bizalmával. Nem muszáj hinni nekem, már megszoktam, hogy az itteni felhasználók mindenkiről hazugságot feltételeznek, aki nem az ő elképzeléseiket támasztja alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!