Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok szerintetek kipróbáljuk majd fekete fiúkkal ha úgy alakul?

Figyelt kérdés
Az ikertesómmal megyünk a nyáron Johannesburgba(Dél-Afrika)pár hétre nyaralni:)Volt már részünk 4-es szexben,2 fiú-2 lány,viszont még egyikünk se csinálta eddig fekete fiúval pedig mindkettőnket nagyon vonz,és érdekelne milyen lenne:)Biztos fogunk majd ott menni bulizni meg hasonlók és megbeszéltük ha úgy alakul akkor kipróbálnánk a szexet 4-esbe 2 fekete fiúval:)Csak nem tudjuk hogy az ottani fiúk,férfiak mennyire kaphatók az ilyenre?Elég sok tetoválásunk van mindkettőnknek,szerintetek ez mennyire tetszene nekik vagy esetleg zavaró lenne az ottani fiúknak?
2018. jún. 27. 23:30
1 2
 11/15 Whitewolf19 ***** válasza:
64%

Afrikában... a feketék? Elég ha egyedül végig sétálsz este az általuk lakott negyeden.. ott aztán ha akarod, hanem.. akkor is kapnak rá.

Látom nagyon tisztában vagy vele.. mit jelent Dél Afrikában a fehérekhez tartozni.. a lényeg az hogy ilyenekre van gusztusod. Ja és igen nyilván ott az Aids..szóval inkább ne is gyere utána haza..

F/23

2018. jún. 28. 08:08
 12/15 anonim ***** válasza:
A Dél-Afrikai Köztársaságból 1994 után ~ 5millió fehér menekült el a kedves négereid áldott tevékenységei révén. A legnagyobb nemi erőszak rátával rendelkező ország lett a mandela-félék felszabadulása után! Csak hajrá!
2018. jún. 28. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:
22%

Szia szerintem kipróbálhatjátok :)

Én csak fekete fiúkkal voltam eddig és egyiket se bántam meg :) jók a szexben :)

2018. jún. 28. 11:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Most olvastam végig a válaszokat

Én semmilyen betegséget nem kaptam el

Szerintem a magyarok sokkal igénytelenebbek mint a feketék :)

Utolsó voltam

2018. jún. 28. 11:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó ezzel nagyon is vitatkoznék. Én csak Sutukat ismertem Dél-Afrikából, de azért annyira azok nem igényesek semmilyen szempontból. Nyitottak és kedvesek, de egyszerre lekezelők és durvák is. Üvöltve beszélnek.

Amúgy nagyon nyitottak lennének a kérdező kérdésére válaszolva. Szeretik a magyar lányokat kifejezetten.

Johannesburgban is több a fekete mellesleg mint a fehér. Kb. 20% magában a városban és ott az elővárosok, amikkel egybe van folyva a nagy népesség, ott viszont kisebb az arány. Együtt véve kb 15%-a fehér.

2018. jún. 28. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!