Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok szerintetek kipróbáljuk majd fekete fiúkkal ha úgy alakul?
Afrikában... a feketék? Elég ha egyedül végig sétálsz este az általuk lakott negyeden.. ott aztán ha akarod, hanem.. akkor is kapnak rá.
Látom nagyon tisztában vagy vele.. mit jelent Dél Afrikában a fehérekhez tartozni.. a lényeg az hogy ilyenekre van gusztusod. Ja és igen nyilván ott az Aids..szóval inkább ne is gyere utána haza..
F/23
Szia szerintem kipróbálhatjátok :)
Én csak fekete fiúkkal voltam eddig és egyiket se bántam meg :) jók a szexben :)
Most olvastam végig a válaszokat
Én semmilyen betegséget nem kaptam el
Szerintem a magyarok sokkal igénytelenebbek mint a feketék :)
Utolsó voltam
Utolsó ezzel nagyon is vitatkoznék. Én csak Sutukat ismertem Dél-Afrikából, de azért annyira azok nem igényesek semmilyen szempontból. Nyitottak és kedvesek, de egyszerre lekezelők és durvák is. Üvöltve beszélnek.
Amúgy nagyon nyitottak lennének a kérdező kérdésére válaszolva. Szeretik a magyar lányokat kifejezetten.
Johannesburgban is több a fekete mellesleg mint a fehér. Kb. 20% magában a városban és ott az elővárosok, amikkel egybe van folyva a nagy népesség, ott viszont kisebb az arány. Együtt véve kb 15%-a fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!