Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki van még ugy, hogy nem volt még huvelyi orgazmusa csak csiklói? Mivel tudnám elérni a hüvelyit? Nektek hogy sikerült? 21/L
Figyelt kérdés
2018. jún. 27. 22:36
1/9 anonim válasza:
Ismerj meg engem velem elérheted!
2/9 anonim válasza:
5 év alatt sehogy nem sikerült. De nem zavar. A csiklói bőven elég. Azt kézzel ingerelve szex közben is el tudok menni.
4/9 anonim válasza:
Próbáld úgy, hogy egyszerre ingerled a kettőt.
Azt mondják sokan, hogy valójában nincs különbség. De ezt nem tudom.
6/9 anonim válasza:
10 éve élek nemiéletet, 6 éve vagyunk együtt a párommal, aki azóta igyekszik, de még nem sikerült hüvelyi. Csikló orgaznusom nekem is van, nagyon jó az is. Nem kizárt, hogy egyszer sikerülni fog, de nem érdekel az sem, ha nem.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Hááát, az hülyeség, hogy nem minden nő tud úgy elmenni.
De igenis mindegyik tud, csak a srácok, pasik 80%-a nem ismeri hogy hogyan kell, sokuk nem is foglalkozik vele, hanem úgy áll hozzá, hogy :
- velem ilyen a szex, jó-nemjó ez van. Persze lehet hogy szeret stb, de a tudatalattijába és az egójába ez van bekódolva.
9/9 anonim válasza:
Én általában meg is tudom spricceltetni a lányokat szimplán hüvelyi izgatással és mindig elélveznek többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!