Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj, vagy a ferjemel hogy nem kivanja a szexet? 30N
Mióta vagytok együtt?
Változott e valami mióta együtt vagytok?
Gyerek/gyerekek?
Ha szültél hogyan? Vaginális án vagy Császárral?
Változott e hátrányodra a tested?
Nézőpont kérdése.Mivel régebben vagytok együtt (írod,hogy korábban nem így volt) teljesen elfogadott a heti egy együttlét, de ez egyéni igény kérdése.
Hosszabbítsátok meg az előjátékot, legyen utána egy kis ölelgetés, így hátha Neked is kielégítőbb az a 10 perc ami az aktív aktus.
Kissé fiatalok vagytok ahhoz, hogy ilyen ritkán legyen szex.
Én 35 éves nő vagyok, és bár nincs állandó kapcoslatom, nálam naponta, max egy nap kihagyással mindig van szex.
Valami megváltozott köztetek, aminek oka van.
Miért nem beszéled meg ővele?
szia!
Bocs...de nem lehet ,hogy saját nembeliek után kezd érdeklődni?
Nem szemétségből kérdeztem.
Nem jó ilyesmi miatt szomorkodni,még nagyon fiatal vagy%
szia
Én is 40 vagyok, de nálunk van hogy hat hónapig vagy annál több ideig nem volt szex, egyikünknek sem hiányzott mert mindég elfoglaltuk magunkat jobb dolgokkal és annyi elég is volt.
Az elején mikor megismerkedtünk természetesen sűrűn együtt voltunk napi szinten is volt alkalom, de részemről mivel megismertük egymást már nem fűt a kíváncsiság és szépen lassan elmaradozottak az alkalmak.
Ő pedig sosem volt egy szexmániás típus, így most kiegyenlitjük egymást. :)
Huh. Azért a korkülönbség nagy. Egy 40-es pasi már lehet, hogy megy lefelé (ok, nem törvényszerű), a 30-as nő meg épp kinőtt a tini korból.
Nem stresszel vagy dolgozik túl sokat a férjed? Gyerekek vannak?
Én elmennék a helyetekben egy hosszú hétvégére egy wellness szállodába, páros masszázs, pezsgős reggeli, fürcsi-pancsi, no tv meg telefon, privát spa. Hátha visszajön valami.
Drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!