Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú felajánlja, hogy megmasszírozza egy lány talpát, miért lábfetisista egyből?
Én biztos szájbarúgnám az illetőt, akárki nyúlna a lábamhoz.
A legtöbb embernek a talp csiklandós. Nem véletlen nem szeretik az ilyesmit sokan.
én nem gondolnám rá egyből ezt
nem mindenki szereti a lábmasszázst hát van ilyen
én mondjuk nagyon szeretem a masszást nagyon jó méregtelenítő hatása is van és egyéb jótékony egészségügyi hatása is van valamint nagyon kellemes is lehet :)
Miért, és akkor mi van, ha történetesen lábfetisiszta? (amúgy kár tagadnod, én ennyiből már tudom, hogy az vagy. És nincs vele semmi baj.) Él egy primitív tabu ezzel kapcsolatban a lányokban. Meg kéne érteni, hogy a lábfetis egy nagyon kifinomult, nagyon odaadó és nagyon élvezetes dolog:
Azért, mert nem szoktunk egyébként talpakat masszírozni.
Max vállakat.
#4 Primtív tabu?
Az rohadtul nem minősül tabunak, ha utálom, hogy valaki fogdossa a lábam.
És az sem, hogy csikis.
Milyen odaadó és élvezetes lehet az, ha egyszerűen rühellem, ha valaki a lábamhoz ér?
Azt kéne felfogni, hogy nektek hiába áll a kis faxotok minden formás női lábtól, ha nekünk meg kicsit sem izgató, vagy jóleső a szitu.
78% félnótás ismét vergődik.
Szánalom a köbön ez a "nő"
"Az rohadtul nem minősül tabunak, ha utálom, hogy valaki fogdossa a lábam."
De, pontosan ettől tabu. Oka van annak, hogy utálod. A lábról neked az a képzettársításod, hogy büdös, koszos, nem vonzó testrész, amit csak ne fogdossanak. Amint érne egy olyan élmény, aminek hatására ez megváltozik, megváltozna a véleményed is, hidd el :) Az ilyen nők hozzáállását is meg lehet változtatni sok-sok türelemmel.
"Azt kéne felfogni, hogy nektek hiába áll a kis faxotok minden formás női lábtól, ha nekünk meg kicsit sem izgató, vagy jóleső a szitu."
A szex már csak olyan, hogy megteszünk olyat is a másikért, amit magunktól nem tennénk. Nyalni se szeret mindenki, mégis megteszik a nőért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!