Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan húzzam el a maszturbáció idejét?
Sziasztok! Eddig úgy recskáztam, hogy 5 perc alatt gyors lerendeztem. Szeretném a maszturbációt egy óráig is elhúzni. Tegnap 15 percig tudtam elhúzni. Tudtok adni tippeket ami segít a fejlődésben? Köszi a segítséget!
18F
Hallgass az elsőre, nem lehet hülyegyerek ha ilyeneket tud...
Amúgy meg ha érzed hogy közel van, akkor elengeded szépen, vársz pár másodpercet, ameddig elmúlik az érzés és folytatod. Ezt kell ismételgetni és javulni fog.
Nagyon egyszerű.
Mikor közel jársz az orgazmushoz hagyd abba, és várj egy kicsit, ameddig megint távolabb kerülsz tőle, DE ameddig vársz, hogy fennt tartsd a "feszültséget" további rövid érintésekkel, simitásokkal, stb. izgatsd a farkad kevésbé érzékeny részeit tovább, vagy a tested más erogén pontjait.
Aztán ismételd ezt ameddig akarod. Jó gyakorlat mert a szexuális feszültséget a végletekig tudod fokozni, és az orgazmusod is erősebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!