Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felesleges cécó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesleges cécó?

Figyelt kérdés
A szép fehérnemű vásárlása hülyesèg a férfiak szerint? “Úgyis lekerül”? A csinos hálóingek is lényegtelenek, megteszi egy túlméretezett póló is? Mit gondoltok?
2018. jún. 26. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem értek veled egyet. Én pl. szeretem ha egész végig fent vannak ezek a kellékek, sokkal izgatóbb így. De már az első pillanattól kezdve nagyon élvezem.
2018. jún. 26. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ellaposodott kicsit a kapcsolat, jól jönnek a szexi fehérneműk.

De az elején tökmindegy. Amíg legszívesebben felfalnátok egymást, addig teljesen mindegy mi van rajtad.

2018. jún. 26. 22:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
lebyegtelennek Nem mondanam, de a nők messze tulertekelik a jelentőségét
2018. jún. 26. 22:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Nőként írtam ki a kérdést, én szeretek szépben lenni, de hallottam párszor férfiaktól, hogy mennyire felesleges, ha a lényegre kerül a sor úgyis lekerül.
2018. jún. 26. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Utcán, vagy szórakozóhelyen inkább számít a szexi öltözet (bár a pasik ott is inkább az arcot és az alakot nézik), de a szexi fehérneműt már csak a partner látja, ő pedig már meg van hódítva, úgyhogy sok értelmét nem látom. :)
2018. jún. 26. 22:59
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Van ennek egy kis lélektani jelentősége is. Mondtad,hogy szeretsz szépben lenni. Valóban,ez ezt az érzést és ezzel együtt a magabiztosságot is hivatott kifejezni. Igaz a fehérnemű mások számára nem látszik,de viselője nagyonis tudja mi van rajta és ő ennek a hatása alatt van.

A férfiaknál ez a fajta érzelmi indíttatás saját alsóruházatukra nem nagyon van meg,illetve mikor elkapják őket az ösztönök akkor nem nagyon figyelnek a nő testén kívül másra.

Ha kifejezetten partnernek öltözöl,akkor egy párkapcsolatban ezt többnyire gesztusként értékeli a férfi. Az erotika egyik eszköze aminek örül.

Ámbár elsősorban ez téged,a te önbizalmad támogatja. Szóval hajrá!

2018. jún. 26. 23:17
 7/12 Carragher_x ***** válasza:
A fehérneműt sztem is a nők értékelik jobban, férfi szemmel általában tényleg úgyis lekerül kategória. Leginkább azért sokadlagos, mert nem az az első réteg ruha, amikor már arra kerül a sor, akkor kb tökmindegy mi volt rajtad. Viszont a kinyúlt póló vs hálóing nem ez a kategória, ott előbbi inkább slamposság és sokkal kevesebb kedvem van egy viseltes, előnytelen ruhát hordó nőnél kezdeményezni, mint egy csinos ruhába bújtnál.
2018. jún. 26. 23:28
 8/12 anonim ***** válasza:

van amikor felesleges cécó igen, viszont van amikor dob a hangulaton

lehet bennem van a hiba, de én egy túlméretezett pólóban is úgy látom a barátnőmet, hogy felhajtom, vagy leveszem róla és úgy szexelünk egy nagyot

mondjuk nekem szép, szexi barátnőm van és a combja látványa is nagyon izgató, de kb mindent imádok rajta

2018. jún. 27. 07:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kozhely kovetkezik: minden ferfi mas. Van akinek nem szamit a fehernemu, van, aki imadja a szep fehernemut, olyan is van, akit taszit a tul szexi cucc, mert ku.vas. De a nok is kulonbozoek, van, akinek jol all, jol erzi magat benne, de van, akit feszelyez, es o nem lesz tole szexibb. Erre nincs (mint sok minden masra) mindenkire ervenyes recept. Ha te szexibbnek erzed magad szep cuccban, mint pamutbugyiban, akkor az latszik a kisugarzasodon, es ha a pasidat nem is erdekli a fehernemu, a kiszgarzasidat akkor is erezni fogja.
2018. jún. 27. 08:39
 10/12 Carragher_x ***** válasza:

"lehet bennem van a hiba"

Nem, csak még tart az újdonság varázsa :)

2018. jún. 27. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!