Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek tetszene, vagyped...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszene, vagypedig taszítana titeket az, ha egy tőletek idősebb nő kisbabaként bánna veletek?

Figyelt kérdés
Pl. megfürdetne titeket, bepelenkázna krémezéssel, hintőporozással, olajozással, és engedné, hogy úgy aludjatok el, hogy a mellét szopjátok, és hozzá bújtok.

2018. jún. 25. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Nekem tetszene ha minimum 50-60 év körüli nő lenne aki így bánna velem...
2018. jún. 27. 04:44
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Korosztályom jöhetne,pelus oké,de csakis akkor ha kapok rá gumibugyit is.

Minden más is okés.

2018. jún. 30. 05:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem kifejezetten tetszene, kérdés hány éves az idősebb nő?
2018. jún. 30. 23:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Ilyen nő nem létezik!
2018. júl. 1. 09:57
 15/16 anonim válasza:
100%
Ha egy dögös csaj csinálná, elfogadnám, nemtom miért vagyok ilyen beteg néha
2018. aug. 30. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszene ha viszont pelenkázhatnám ahogyan Ő engem. Természetesen elmaradhatatlan a rózsaszínű és kékszínű gumibugyi is. Lehetőleg nyugdijas Nő legyen, hogy bármikor tisztába tehessük egymást!
2018. aug. 31. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!