Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire perverz, ha nekem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire perverz, ha nekem a bilincs a fétisem?

Figyelt kérdés
Sokat fantáziálok erről-arról :D 19/N
2018. jún. 25. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem csak te hanem en is ha ilyen lenne !f
2018. jún. 25. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha rab vagy egy börtönben akkor elég gáz ha erre beindulsz.
2018. jún. 25. 17:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Perverz vagy nem, de én is imádom a bilincset. Rajtam legjobban, de máson is, ha át szeretné élni. Kéz, láb, nyak, vezetőszár, minden. Ha van kedved, írhatsz a bilincses vágyaidról.
2018. jún. 25. 17:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Ma már semmi nem "perverz", csak az emberek többsége nem elég nyitott.

Mindenki maga tudja, hogy meddig akar "elmenni" a témában, de nem perverz ez, csak egyeseknek szokatlan.

2018. jún. 25. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Pontosabban miről is? :P
2018. jún. 25. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Te vagy bilincsben, vagy Te bilincselsz?
2018. jún. 26. 11:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Hidd el, nagyon sok nő fantáziál a bilincses szexről, illetve gerjed a bilincsre! Nagyon nem vagy egyedül ezzel a "fétissel".
2018. jún. 27. 16:50
 8/12 anonim ***** válasza:

A perverz címkét az emberek szeretik olyanra ragasztani, amivel nem értenek egyet, pedig ők lehet, hogy ennél sokkal rosszabbat művelnek.

Ne aggódj emiatt, ha Te élvezed, csináld nyugodtan. Messze nem vagy egyedül ilyen irányú vágyakkal. Nekem is fétisem a bilincs és tapasztalatom szerint elég sok hölgyet/nőt/lányt is érdekel különböző mértékben; van olyan is, akit szintén egészen a fétisig menően.

(Ha lenne kedved, szívesen beszélgetnék is erről Veled :))

F

2018. jún. 30. 13:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán elfogadható, nekem is az van :D

Eleinte én is csak fantáziáltam róla, majd páromnak megemlítettem, mostanra már minden napos lett ha együtt vagyunk, igazi fém bilincseket kapok kéz láb. Csak ha nagyon ficánkolok nyomot hagy így nyáron nem a legszerencsésebb viselet :)

24N

2018. júl. 16. 18:45
 10/12 anonim ***** válasza:

A barátnőm is sokat nyávog, hogy vágja a csuklóját a bilincs (valódiak), de nem győzöm mondani, hogy nem azért van, hogy kényelmes legyen.:)

Egyébként egy 15-20 perces viselet rajta is nyomot hagy pár órára. Több/szélesebb karkötőkkel el lehet takarni a bilincsnyomot.

2018. júl. 17. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!