Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kontrollálni az orgazmusom?
Van egy csiklóizgatóm amit önkielégítésnél szoktam használni.
Arra gondoltam, ha kontorllálnám az orgazmusom, akkor nagyobbat élveznék talán. Az a baj ha elkezdem izgatni a csiklómat és orgazmus közeli állapotban járok akkor nem tudom már elvenni a csiklóizgatómat. Pedig eltudnám de már olyan erős az érzés hogy nem bírom. De ha elveszem idő előtt akkor meg magamtól elélvezek.
Valami tipp?:)
18L
majd kérd meg erre a párod.
pl kössön ki az ágyhoz, és ne tudd megakadályozni se, hogy izgasson, se, hogy elvegye, illetve, ha akarja, akkor valahogy hűtse is le a vágyad, és kezdjen újra izgatni
Egyedül nehéz lesz. Én se tudom megallni férfiként.
Párral könnyebb, mert mikor látja, érti hogy elmennel akkor megall.
De jó h kiserletezgetsz.
Dumcsizhatnank 😋😋
he? kontrollálni szeretnéd, de nem teszed, el akarod venni időben, de nem teszed... most akkor mi a tököm a kérdésed?
Hogy milyen tippet adjunk? Hát vedd el vazze idő előtt!!!
Ez meglepett! Azt hittem, csak fiúknál van megállíthatatlansági pont, ahonnan már nincs visszaút, akkor is elélvez, ha semmilyen izgatás sincs.
Eszerint ilyen van nőnél is? Jól értettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!