Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magas,175 centi feletti nőnek tényleg nagyobb péniszmeret kell?
Én 188 centi magas fiú vagyok, és ha egy magas lannyal jönnek össze akkor neki lehet hogy nem lenne elég az átlagos méretem?
Lehet hogy kicsit hulye kérdés de nekem fontos lenne.
Tényleg uncsi a téma már!!!!!
Átlag farokkal se vagy kevésbé férfi! Ha meg mégis min változat itt ki mit ír? Megnő? Küldjünk zsebit?
Komolyra fordítva a szót...
Ezen nem kell idegeskedned, mert ahogy a firfiakról sem lehet megmondani, hogy mekkora lehet a farkuk, úgy azt sem lehet megmondani, hogy egy nőnek mekkora farok az ideális. A magasság, a testsúly nem befolyásolják ezt. Valóban nem árt, ha megvan a passzent a két fél között (igen a hüvely is különböző méretű lehet).
Illetve ami alegfontosabb, ha nincs is meg, attól még lehet jó a szex, mert a nőknek általában az érzelmi oldal a legfontosabb, és ha valakit szeretnek, akkor nem a farkáért szeretnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!