Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek van valami nyalási technikátok, vagy csak spontán nyaltok?
Figyelt kérdés
Van olyan technikátok, ami bevált és alaposan felizgattátok vele a partnereteket?
Szeretitek, ha irányít a lány nyalás közben?
Ha újat mutat, követitek és megjegyzitek hogyan szereti?
2018. jún. 23. 16:14
11/13 anonim válasza:
Van technikám. Nem tanultam sehol, az évek alatt összeszedett sok tapasztalat formálta olyanra amilyen. Mindig az adott partnerhez igazítom, mivel senki sem szereti ugyan úgy.
12/13 anonim válasza:
Én elöszőr a combbelsőt szeretem csókolgatni a térdtől befelé haladva majd finom kicsi puszikat adni az ajkakra és lassan tátott szájjal bekapni az egészet mint a nyelesfagyit és szépen lassan leszopni majd újra és újra , majd a következő bekapásnál már a nyelvemet is az ajkak közé tolom egyre mélyebben és mélyebben mintha dugnám vele aztán ha meg van a g pont akkor apró körökkel izgatom majd az egész ajkakat körökkel izgatom.
Ez állítólag örjítő tud lenni...
13/13 anonim válasza:
És hát igen szeretem ha irányít közben illetve mondja hogy mi tetszik neki.
F/40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!