Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokszor olvasni itt azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor olvasni itt azt hogy kis pénisz. De azt pontosan hány centi alatt értitek?

Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 14:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon rosszul tudod, ugyanis nem mereven mérték nekik :)

Stretched flaccid lenght=kinyújtott nyugalmi hossz

A makknál fogva megnyújtották előre es ugy mérték, es ugy volt 13 cm az átlag.

Mereven több.

Képet nem linkelek erröl a mérési módszerröl, ott a google.

2018. jún. 21. 21:28
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Ja és mivel kinyújtott állapotban a vastagság csökken, úgy lett a kerület 11,66 cm.
2018. jún. 21. 21:39
 13/21 anonim ***** válasza:
49%

#11: " the average length of a flaccid penis was 9.16 cm, the average length of a flaccid stretched penis was 13.24 cm, and the average length of an erect penis was 13.12 cm."

Vagyis az általad leírt "nyugalmi nyújtott" hossz 13.24cm. Közvetlenül ott van utána, hogy erekció közben 13.12cm volt, vagyis KEVESEBB, mint amikor nem állt és megnyújtották.

Akárhogy csűröd, csavarod, akár elhiszed, akár nem, az átlagos felnőtt pénisz hossza ekkora. Ha neked ennél nagyobb és neked ez fontos, akkor légy boldog. Ha nő vagy és igényled a nagyobbat, akkor azzal nincs semmi gond, keresd bátran a nagyobbat. De a tények makacs dolgok. Nem is igazán értem miért ragaszkodsz az elképzelésedhez amikor több tucat tanulmányban tízezres nagyságrendű méréssel mutatták ki a fent leírt értékeket. De ha ez neked ennyire kardinális kérdés, akkor élj nyugodtan abban a tudatban, hogy az átlaghossz 16-17 vagy akár 25 centi. Ezen nem fogunk összeveszni. Mindenki azt hazudik magának amit jól esik.

2018. jún. 21. 21:43
 14/21 A kérdező kommentje:
Az átlag női hüvely 10-14 centi között van, akkor miért lenne a pénisz átlaghossza 17-18 cm???? Logikus hogy a péniszátlag is akkor lesz mint a hüvely átlag mérete.
2018. jún. 21. 21:49
 15/21 anonim ***** válasza:
"Logikus hogy a péniszátlag is akkor lesz mint a hüvely átlag mérete." - nem feltétlenül, lásd evolúció. Ha a hölgyeknek kollektíve a nagyobb méret kell, akkor csak a nagyobb méretű pasik fognak tudni sikeresen szaporodni és idővel a férfiak átlagmérete is a nagyobb lesz. Persze az más kérdés, hogy a nők hüvelye mennyire követi ezt a változást, mivel a hüvely könnyebben alkalmazkodik a méretekhez, így csak lassabban kódolódik be a génkészletbe. De no para, még mindig több nő van a világon (sokkal-sokkal több), aki 1., nem a méret alapján dönti el, kivel szaporodik; 2., kifejezetten a közepes, vagy kisebb méretet kedveli.
2018. jún. 22. 21:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem az átlagból kell kiindulni, hanem abból hogy alkalmi kapcsolatokra a nem ronda nők (korosztályuk alsó 10%-ába nem esők) mint a férfiak felső 10%-ából választanak. Őket tartják a csajok mécének (ezeknek a jellemzően legalább 185 cm magas mai fiataloknak átlagban megvan a 17-es méret), a többiek meg nem is számítanak.
2018. jún. 22. 22:08
 17/21 anonim ***** válasza:
#16-osnak ééés ez úgy egy szép nagy baromság ahogy van. :-) Jellemző, hogy ezt az "érvelést" olyan férfiak találták ki, akiknek sosem volt nőjük, és ezért sírnak. Csak nem te is "incel" vagy? :-D
2018. jún. 22. 22:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Az alkalmi kapcsolatokat mondom... Külsőre tök objektivan 20-25% között vagyok, egzisztenciában kicsit feljebb. 180/16, mindkét méretemet kicsit picinek tartják már a csajok, alkalmi kapcsolatban mondják meg ezt nyíltan.
2018. jún. 22. 22:31
 19/21 A kérdező kommentje:

Komolyan a 16 centire azt mondják hogy kicsi???

Az 180 cm meg jóval átlag feletti magasság!

Szerintem egy normális csajt nem ezek érdeklik!

Én 188 cm magas vagyok, és 14 centisem van.

2018. jún. 22. 22:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Normális csajok nekem sem mondják meg... :)
2018. jún. 22. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!