Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom undorodik a hüvelyváladéktól, mit tegyek?
Sziasztok!
25 éves nő vagyok aki fél éve van együtt a 34 éves barátjával. Boldogok vagyunk, minden rendben kivétel egy vmit:
A párom undorodik a huvelyváladekomtól.
Elmondása szerint egyik volt barátnőjének se volt. Amikor szeretkezünk mindig szájjal kényeztet engem. Ugye, ha egy nő izgalmi állapotba jön akkor bő hüvelyváladéka van. Őt ez zavarja és már az éjjeliszekrényre mindig kikésziti a zsepit és folyamatosan szárazra törli a huvelyem. Nem büdös, nincs rossz ize, ezeket mar kérdezem tőle. Mindig este lefekvés elott szeretkezünk fürdés utan. Neki a mennyiséggel van baj. Már mondtam neki, hogy ez természetes, hiszen fiatal vagyok és termékeny; és a természet direkt így alakította ki. Egy mini biologia órát is tartottam neki... Mit tegyek?
Párom szerint én eléggé bővérű vagyok, még jellegzetes illata is van, legalábbis így fogalmazott, de mondjuk neki áll tőle a farka, nem pedig a vaginámat törölgeti.
A párod hülye, bocsi.
Na akkor tőlem elmenekülne a párod. Amikor igazán élvezem, egy 100-as papírzsepi csomagot biztos fel kéne használnia:)))
És egyáltalán nem mindig ugyanannyi a váladék. Ha nem élvezem, akkor szinte semmi sincs. Pl. nehezen izgulok fel, ha gumiban hatol belém, ez olyan szinten gond, hogy nálam a gumival való védekezés nem is biztonságos, a szárazságom miatt állandóan elszakadt a gumi szex közben és nem mindig vettük időben észre! Ha gumi nélkül van bennem, akkor pedig tényleg teljesen változó. Van, hogy kicsit élvezem, akkor semmi nem folyik ki belőlem. Ha nagyon élvezem, akkor meg nem csöpög, hanem ömlik. Ez van.
ez nem normális. én is találkoztam már ilyen nővel. el is küldtem. ez nem normális.
így belógatás sem lett a dologból, nem volt hozzá gusztusom. laza pipáztatás, aztán hello.
valaki ezt lehet elviseli, vagy aki olyan perverz annak még esetleg be is jön. Mást a pisi-kaki szex vonz..
Mindenki más. ha a fickónak ez bejön, akkor hajrá.
lehet örül is neki. Egy biztos, szerencsére nem gyakori problémáról van szó, nem szokványos a hüvelyváladék ilyen szintű túltermelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!