Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan emberek akiket izgat a hàrmas szex? Én még sosem próbáltam dehh kívàncsi vagyok hogy milyen lenne 19L
#9 vagyok
Kérdező + #8?
Tőlem mehet
Persze hogy vannak ;)
A hármas egy jó dolog, nekem van s benne tapasztalatom - mindkét variációban.
Ha jól értem a 2F+1L érdekel inkább. Nos, ez óriási örömöt tud okozni a résztvevő nőnek, ha jól választ férfit hozzá. Ehhez ugyanis türelem kell a férfi részéről, hogy ajtóstul rontson a házba.
Lassan, türelmesen kell felizgatni a nőt, ketten szinkronban. Ez az élvezet elsősorban a nőről, a nő élvezetéről szól, amikor már azt sem tudja gyönyörében hol van és ki-milyen irányból izgatja.
Szerintem leginkább egy swinger klubban tudod ezt jól megélni, el tudsz lazulni kellő képpen, stb.
Én ott találkoztam először ilyen felállással és sosem láttam még extatikusabb női gyönyört annál...
F40
így így, amint megvolt a tömör gyönyör a csajnak, a fiúk is kérik a maguk részét :P
26F, benne lennék én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!