Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Woodman bácsi szerintetek jól tud szexelni?
Figyelt kérdés
Pierre Woodman. Ilyen férfira vágytok? Vagy ki tud jól szexelni? Mondjatok egy példát!2018. jún. 20. 15:07
11/17 anonim válasza:
igen vannak olyan lányok akiknek pénz kell, őket prostituáltaknak hívják... Téged hol szocializáltak? a Marson?
12/17 anonim válasza:
Érdekes, mert anno én még olvastam hasonló Woodman papás kérdéseknél ITT a GYK-n, hogy a válaszolók igenis eljátszottak a gondolattal, hogy milyen lenne ha egy ilyen szőrös varacskosdisznó elkapná őket és jól megbas.zná.
13/17 anonim válasza:
Lásd: a kérdés alatti kapcsolódó kérdéseket. Pl.:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
14/17 anonim válasza:
Biztosan naponta 3x felteszi ezt a kérdést, mert Woodmanre veri a répát... és olvasni akarja, hogy a nőket ez mennyire izgatja és arra még jobban beindul...
15/17 anonim válasza:
Hát én megnéztem most kiről is van szó. Valaki linkelne egy “jót” tőle, mert semmi értékelhetőt nem találtam.
N
16/17 anonim válasza:
Undorító,és szerintem meleg,alibiből tolja a lányokat.
17/17 anonim válasza:
Igazából csak megbhassza a lányokat,semmi extra amítől jó lehetene...de nem is erröl szól.
Privátban lehet,hogy remek de azt nem fogja mutogatni,és Chewbakka elbujhatna mögötte olyan szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!