Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nő létemre elég pikáns a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre elég pikáns a szókincsem, de csak ezért nem vagyok mindenre kapható?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok és számomra sosem voltak tabutémák a szexről a beszélgetésekben. Sőt, sokak szerint talán túl szókimondó vagyok. A barátnőim szerint egyszerűen csak közönséges a stílusom, és nagyon sokszor elpirulnak ha olyant mondok. A férfiaknak ez általában imponál de többen is gondolták mar azt, hogy én akkor mindenre kapható vagyok. Én csak szeretem részletesen kibeszélni a dolgokat, ám h sokaknak túl sok. Miért ennyire prűdek az emberek?

2018. jún. 18. 10:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ennyi privatot még sosem kaptam :) ha lehet itt válaszolnék inkább néhányra mert nem szeretném többször leírni ugyanazt :)

Nem, nem szoktam chatelni mivel van barátom, de mivel nincs mindig velem, szoktak a férfiak azt gondolni, hogy nincs (nyilván ilyenkor kapok olyan “bókokat” amiket korábban nehezményeztem.

Példát a szókimondóra inkább nem mondok, mert kiragadva egy helyzetből, egy szituációból nem biztos hogy ugyanazt jelenti mint akkor ott. Viszont azt én is észrevettem már, hogy az emberek úgy működnek, hogy ami beletartozik a saját szexuális életükbe, azt normálisnak tekintik, ami ezen túlmegy, azt meg már perverznek. Pl ha sosem csináltak még mondjuk autóban, én meg ezzel viccelődök, akkor én valami ribi vagyok (nyilván akik ismernek tudják h nem, de ha mondjuk nagyobb társaságban vagyunk, én valaki kevésbé ismer, azt gondolhatja) Ilyenre egyébént volt már példa, mert mástól visszahallottam.

2018. jún. 18. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Én is hasonló vagyok. :)

Pl.

Munkahelyemen mondta az egyik srác, hogy jajj ülj le hozzá (amit épp csináltam) nyugodtan, én meg rávágtam, hogy térdelve jobban szeretem. A többi nő csak nézett, hogy úristen.

Vagy mikor már elegem volt, elkiabáltam magam, hogy kit kell leszopni, hogy hazamehessek végre.

Vagy csak mondom, hogy milyen jó segge van ennek vagy annak, és jönnek a megvető pillantások.

Ezek még a gyengébb dolgok, de ennél vannak egetrengetőbbek, de így utólag leírva tényleg nem olyanok, mint adott helyzetben.

22/N

2018. jún. 18. 16:20
 13/13 A kérdező kommentje:

#12-es

Igen, ilyesmikre gondoltam mint amiket írtál, ezek sokszor közönségesnek hatnak, de aki ismer eléggé, az tudja hogy ilyen a humorom. Nálunk volt olyan is pl mikor az egyik nyáron a baráti társasággal közösen szalonnát sütöttünk, és valami joghurtos italt ittam épp, erre valaki pont befejezte a korábban elkezdett viccét, erre nyilván én is nevettem, és jött minden ki a számból. Erre az egyik barátnőm megszólal h juj, hogy nézel ki.... és közben kacsingat, mert mindenki tudja h mire gondol, én erre meg nevetve rávágom, h mint minden szex végén XD Gondolhatjátok h hogyan nézett rám egy két srác.....

Ilyesmikre gondoltam mikor írtam, h prűdek, mert szerintem az ilyenek is viccesek, pont amiatt mert a legtöbb ember nem beszél róla. De nem tudom, hogy miért? Sokan még a párjukkal sem merik kibeszélni h kinek mi lenne a jó és ez szerintem rossz.

2018. jún. 19. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!