Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiús stílusú vagy a nőiesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiús stílusú vagy a nőiesebb ruhákat viselő csajok/nők jönnek be jobban?

Figyelt kérdés

1. Fiús ruhákat hord(trikó, térd fölé érő farmer, sportcipő), nem sminkel egyáltalán

2. Nőies, divatosabb ruhákat hord,nyáron shortot valami blúzzal, minimális sminket visel.

2018. jún. 17. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Szerinted???
2018. jún. 17. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne. Csak ez a kettő van.

Nekem a smink = hazugság. Valakinek tetszik ez a fajta hazugság, nekem nem.

A ruha kérdésében a nőies ruha jobbá tetszik. Ugyanakkor a sportos öltözet is. Főleg, ha nem csak az öltözet sportos. Egy saját testével törődő nő határozottan szexi.

2018. jún. 17. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
*nem
2018. jún. 17. 18:59
 4/7 Monteveres ***** válasza:
Nem mindegy? Mindegyik lány!
2018. jún. 17. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki sem ez alapján választ párt, hogy hogyan öltözködik vagy sminkel. Egy jó nő mindenhogy jó nő. Egyébként nyilván a nőies ruhák és egy minimális smink, de egy fiús lány ugyanúgy meg tud hódítani a személyiségével. Ráadásul be sem lehet így kategorizálni, mert van, aki egyszer nőies, egyszer lazább, váltogatja a stílusokat - na, az a legjobb.
2018. jún. 17. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szigorúan a kettő közül kell választani a második.
2018. jún. 17. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Van egy lány ismerősöm, aki általában nőies ruhákat hord, szolidan sminkel, baromi jól néz ki, de mégis akkor tetszik/tetszett a legjobban, amikor náluk voltam és otthoni ruhában volt. Teljesen máshogy nézett ki. Egyszerűen más volt a kisugárzása. Egy egyszerű, egyszínű póló meg egy laza melegítő, smink nélkül és ki volt virulva. Szerintem akkor vonzó egy nő, ha jól érzi magát a bőrében, ha nem kell úgy öltözködjön/sminkeljen, de akár viselkedjen, ahogy nem komfortos neki. Persze kompromisszumok mindig vannak.

Úgyhogy szerintem nem a ruha teszi az embert, vagyis ezt eddig is így gondoltam, de szó szerint bármiben lehet valaki vonzó/dögös.

2018. jún. 18. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!