Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiús stílusú vagy a nőiesebb ruhákat viselő csajok/nők jönnek be jobban?
1. Fiús ruhákat hord(trikó, térd fölé érő farmer, sportcipő), nem sminkel egyáltalán
2. Nőies, divatosabb ruhákat hord,nyáron shortot valami blúzzal, minimális sminket visel.
Ne. Csak ez a kettő van.
Nekem a smink = hazugság. Valakinek tetszik ez a fajta hazugság, nekem nem.
A ruha kérdésében a nőies ruha jobbá tetszik. Ugyanakkor a sportos öltözet is. Főleg, ha nem csak az öltözet sportos. Egy saját testével törődő nő határozottan szexi.
Van egy lány ismerősöm, aki általában nőies ruhákat hord, szolidan sminkel, baromi jól néz ki, de mégis akkor tetszik/tetszett a legjobban, amikor náluk voltam és otthoni ruhában volt. Teljesen máshogy nézett ki. Egyszerűen más volt a kisugárzása. Egy egyszerű, egyszínű póló meg egy laza melegítő, smink nélkül és ki volt virulva. Szerintem akkor vonzó egy nő, ha jól érzi magát a bőrében, ha nem kell úgy öltözködjön/sminkeljen, de akár viselkedjen, ahogy nem komfortos neki. Persze kompromisszumok mindig vannak.
Úgyhogy szerintem nem a ruha teszi az embert, vagyis ezt eddig is így gondoltam, de szó szerint bármiben lehet valaki vonzó/dögös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!