Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi történne ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne ha egy lány teljes erőből belémharapna? Nagyon megsérülnék?

Figyelt kérdés
Egy hosszú állkapcsú lány azt mondta,hogy belém akar harapni teljes erőből.Mennyire sérülnék meg ha teljes erőből beleharapna a felkaromba?Nem veszélyes ez?

2018. jún. 16. 13:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Értem.Köszi a válaszokat.

De gondolom a fülemnek vagy a farkamnak nem sok esélye lenne,ha ott akarna megharapni?

2018. jún. 19. 03:28
 12/19 anonim ***** válasza:

Mike Tyson már bebizonyította, hogy ki lehet harapni egy darabot valaki füléből.

Arról nem tudok, hogy valakinek leharapták volna a farkát.

2018. jún. 19. 19:53
 13/19 A kérdező kommentje:

Pedig rengeteg ilyen eset volt.Ha a google-ba beírom,hogy “leharap” csupa ilyen híreket találok.

Meg egy lány harapása gondolom erősebb is lehet,mint egy fiúé

2018. jún. 19. 23:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem való neked ez a harapás-dolog, túl sokat filózol rajta. Én ennyi idő alatt már több tucat harapást begyűjtöttem volna egy szép lánytól. :) Ha ennyire be vagy tojva, beszéld meg vele, hogy csak fokozatosan erősítse a harapását és így lehet, hogy kiderül, nem is tud olyan borzalmasan erősen harapni. Egy lányharapás állati jó érzés, te nem vagy erre felkészülve.
2018. jún. 20. 06:14
 15/19 A kérdező kommentje:

“nem is tud olyan borzalmasan erősen harapni”

Egy legót szét tud roppantani a fogaival :) Mi lenne ha azzal az erővel harapna belém

2018. jún. 20. 22:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát barátom, az életben egyszer mindent ki kell próbálni - kivéve a vérfertőzést és a népi táncot :)

Már megint az ellenérvekkel jössz, hogy mi lenne ha... Mi lenne? Ebcsont before - vagy after, én biztosan nem hagynám ki - de neked nem javaslom, mert nagyon be vagy tojva.

2018. jún. 21. 05:30
 17/19 A kérdező kommentje:
Harapott már meg téged hosszú állkapcsú lány?
2018. jún. 22. 01:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezt a témát kiveséztük, ebben nincs több. Lásd be.
2018. jún. 22. 07:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen,már tudjuk hogy életveszélyes is lehet a harapása
2018. jún. 22. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!