Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ó-IÓ-CIÓ- EJAKULÁCIÓ?
Figyelt kérdés
Most, hogy itt a nyár kezdete, mi lesz a házifeladat nektek gyerekek? Fiúk/lányok. Folyik a cucc mi a lábszárakon és mindenhová ahová kell?2018. jún. 16. 10:45
2/8 anonim válasza:
Igen, folyik, anyám hideg őszibarackkrém levese véget, már megint nem értem fel a játszótérröl, befostam és folyt le a lábam szárán, fröccskölt szanaszét, sokkal jobb a hosszú nadrág, az belevezeti a cipőbe.
3/8 anonim válasza:
Mi van veled ember!?:D
Eddig is basztam orrba-szájba!!!
4/8 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez nagyon rossz :D
5/8 A kérdező kommentje:
Én olyanokra gondoltam házifeladat gyanánt, mint mi anno csináltuk, hogy most ezen a nyáron megdugok 25 lányt vagy egy este 2-vel és hasonló feladatok, amiket teljesíteni kellett a baráti körnek. Vagy ezek már nincsenek divatban, hogy versenyeznek a srácok/ csajok?
2018. jún. 16. 11:02
7/8 anonim válasza:
A fiúk inkább kiverik minthogy szopatnák a farkukat.
8/8 anonim válasza:
Napról-napra és évről-évre egyre "érdekesebb" kérdések vannak. Mást nem mondok, mert még törölnek.... pedig javára válhatna néhánynak itt, ha olvasná... aztán, hogy mennyire értelmezi, mennyi jut el az agyáig, stb... hát az már kicsit kevesebb, de több, mint a semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!