Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mit szólnátok ahoz ha egy nőnek akivel csak egyéjszakás kalandotok van a nemi szervénél szőrős?
Figyelt kérdés
Visszataszító lenne? Egyáltalán így szexelnétek a nővel?2018. jún. 16. 00:50
1/24 anonim válasza:
imádom ha teljesen szőrös. :) viszont magamon utálom a szőrt. 24/f
2/24 anonim válasza:
Imádom a szőröset. Jobban vonz mint a csupasz sokkal. 21/F
3/24 anonim válasza:
#1 #2 pináért bármit, ugye? -.-
Bezzeg ha nem akarna dugni csak havonta egyszer akkor fúj de undi.. mi? -.-
4/24 anonim válasza:
3 Nem tudom miről beszélsz. Szeretem, ha szőrös egy nőnek ennyi. Nem kell túlgondolni.
5/24 anonim válasza:
Úgy csinálnak itt némelyek, mintha a szőr valami betegség lenne...
7/24 anonim válasza:
Nem gond, ha a punci ápolt (értsd: nem büdös)
8/24 anonim válasza:
# 5, ki mondta hogy betegség? A szexhez kell a kölcsönös vonzalom és ha valaki számára a szőrös punci nem vonzó, akkor elmehet a kedv. Gondolom te sem úgy csajozol, hogy rákérdezel előtte, hogy te gyantáztatsz vagy természetes? Semmi gond nincs azzal, ha meztelenül nem tetszenek már egymásnak. Tapintatosan kell közölni, hogy ez nem fog összejönni.
9/24 anonim válasza:
Egyéjszakásnál nem gond, de hosszabb távon sztem zavarna, ha teljesen szőrös. 31/F
10/24 anonim válasza:
Nekem a fősulin volt egyszer egy ilyen. Barátnői mesélték, hogy 1 pasija volt eddig, na mondom magamban jól van akkor, hagy legyen egy jó estéje, megtanul majd újra járni. :) Minden jó, alakul a dolog a kezem a bugyiban halad lefele, egyszer csak puff olyan szőrős volt, hogy b*szd meg nem tudtam eljutni a csiklóig. Azt hittem menten elhányom magam. Szóval k*rvára visszataszító, igen! Mondanom sem kell nem lett az egészből semmi! Soha többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!