Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire hatrany egy lanynal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hatrany egy lanynal ha fiatalon kopasz vagyok? (Kopaszodok es lehet nemsokara le kell borotvalnom :c)

Figyelt kérdés
Most meg nem veszes de gondolom hamar az lesz:c

2018. jún. 14. 19:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kicsit nagyobb mint egy tictac
2018. jún. 14. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Kizáró ok minden lánynál, kivéve, ha jóképű és magas vagy, és nem kerek a fejed.
2018. jún. 14. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:
MR. 37%-ra figyelj ő mindent tud, mindig idejár hazudni :)
2018. jún. 14. 20:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam, és egy dolog segít: megfelelő hatóanyagú hajszesz/sampon + biotin. Megfelelő alatt pedig a DHT-blokkoló anyagokat értem - koffein, és legfőképp minoxidil.

Magyarországon csak pár helyen tudsz hatékony minoxidil alapú szereket venni, én a drogéria pluszt ajánlom (drogeriaplusz.hu) - gyors szállítás, jó minőségű, nem másnap lejáró termékek, diszkrét csomagolás és számlázás, sötöbö.

Én a Foligain habot ajánlanám, plusz a Foligain márkás biotin kapszulát - szar az íze, de gyorsít a folyamaton. Egy éve kezdtem el használni, naponta 2x (reggel és este) kell bekenni a fejbőrt ill. bevenni egy tablettát. 6 hónapig csak magában a habot használtam, ezalatt kihullottak az elgyengült szálak és elkezdett újranőni, dúsabban, minden egyes vágás után egyre kevésbé volt ritkás. A biotint miután elkezdtem szedni, sokkal jobban látható volt a változás, és a hajszálak is vastagodtak (hiába dúsult vissza, nagyon vékony szálú és halvány, majdnem átlátszó volt minden szál), erősödtek. Már közel teljesen visszaállt az eredeti, 18 éves korombeli állapotra, sőt, a hajvonalam is javult majd egy centit.

2018. jún. 14. 20:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt ezeknek utana nezek.
2018. jún. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!