Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akar a barátnőm szexelni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar a barátnőm szexelni. Ameddig még nem laktunk együtt mindennap akarta magától. Most 1 heten 1x. Ha oda megyek és simogatom tolja el a kezem. Mi baja van?

Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Fogamzásgátlót mióta szed? Az is okozhatja, meg egy nagy darab vadhús is a szeméremtájékánál
2018. jún. 13. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
57%

A házimunkáról csak annyit,hogy itt mindenki azt szajkózza,segíteni kell mindenben neki,de én azt mondom,hogy csak amit tényleg elvár.

Régen én is bedőltem ennek,és amikor kezdett drasztikusan csökkenni a szex,akkor én szinte teljesen elvégeztem a házimunkát a feleségem helyett.Mosogattam,porszívóztam,takarítottam és mire észbekaptam,már a mosáson kívül mindent mindig én csináltam a csajszi pedig egész nap játszott a számítógépen,de ami a legrosszabb volt,hogy a szex a nullára redukálódott.

Válaszul azt kaptam,hogy nem tud rám férfiként nézni,mióta látott pórszívózni!

A lusta,igénytelen,elhízott munkatársaim bezzeg rendszeresen szexeltek otthon.

2018. jún. 13. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

12-es: Sajnálom hogy ilyen hárpiát fogtál ki, ez a nők szégyene. Én irigylem a kis roh.dékot, hogy ilyen pasit fogott ki.

Pont hogy férfiasnak tartanám azt a férfit aki szembe mer nézni a társadalommal és igenis egyenlő félként besegít a házimunkába. Nem helyettem csinálja, hanem velem.

És az meg aztán roh.dt nőies hogy a számítógép előtt döglött a barátnőd...

2018. jún. 13. 23:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12-es, ezzel sok nő nincs így. Nem azt mondom, hogy mindent végezzen el helyettem, de igenis segítsen be, hiszen ketten élünk az otthonunkban. Ha munka után tudom, hogy még az egész lakás rám vár, plusz hétvégén is, miközben ő netezik, olvasgat, stb, tuti, hogy nekem sem lenne kedvem szexelni, mert ha kihasználva érzem magam, nem indul be a vágy.

35

2018. jún. 14. 09:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#12-es, egy rossz nőt fogtál ki, meg azért túlzásba is vitted, nem kell mindent megcsinálni. Azért általában szeretik a nők, ha nem nézik őket ingyen háztartási robotnak. Mert már nem az a kor van, mikor a nő háztartásbeli, a férfi meg a családfenntartó. Manapság mindkét fél dolgozik, tök evidensnek kéne lennie, hogy akkor az otthoni teendőkön is osztoznak. Csak sok férfi még a mai napig nem tudja ezt megemészteni, hogy a férfiasságuk miatt nem jár alanyi jogon az, hogy otthon semmit sem kell csinálni.

Azért milyen érdekes, az elején még jelentkezett a kérdező, de mióta szóba jött a házimunka, síri csönd van a részéről. ☺ Lehet rátapintottunk a lényegre.. .

2018. jún. 14. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!